Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 400 / 1 / 0
Zapodalem wczoraj 300 mg kody z Tramalem (100 mg kapsy, 200 mg retard) i musze powiedziec, ze niby byla faza, ale nie bylo tej specyficznej euforii po kodzie, czuc bylo ta "stymulacje" tramalowa i ciepelko, ale nie byla to euforia. Zrenice sie nie zmniejszyly nawet specjalnie, a powieki nie przymknely. Bardzo podobne odczucia mialem mieszajac kode z DXM, tez niby byla faza, ale to nie byla "ta" faza. Co prawda czulem sie doskonale, mimo ostatnich dni wypelnionych problemami czulem ze "rozwiazanie jest blisko", ale to jednak nie bylo to. kodeina solo nadal jest no 1 wg. mnie, tylko na niej moge osiagnac male zrenice i czerwony ryj, tym samym przenoszac sie w inny swiat :*)

Aa jeszcze dobrze wypic mocna kawe jak sie laduje koda, ostatnio tak robie ale nie wiem czy to sie liczy w ogole %-D
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2013 przez popjerdol, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 451 / 4 / 0
@popjerdol za dużo trampka dałeś w mixie - ostatnio super mi sie sprawdzał w proporcji 2,5:1 ( koda : trampek ). Dzisiaj leci dawka "robiąca mnie" w ilości 600mg i dorzucę 4 tabsy adamonu ( 4x50mg tramadolu ) więc grzańsko powinno być przednie, bo znikoma dawka trampka zawsze wzmacnia faze, wychodzi taniej, a i nie traci na tym kodeinowe ciepełko :*) .

Nosz kurwa, w końcu się ugrzeje! :-D
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 93 / 1 / 0
@popjerdol - co do kody z DXM ja mam na przykład tak, że owszem, mam malutkie źrenice, ale mam też szeroko otwarte oczy. Wygląda to trochę dziwnie, koda zmniejsza źrenice, a DXM szeroko rozwiera oczy. Ale w sumie lubię ten miks. DXM bardzo podbija mi działanie kody w sposób, który akurat lubię. No i nie muszę tyle jej wpierdalać żeby coś poczuć.
Oto jest człowiek szczęśliwy
O oczach obżartej krowy
Poganianej metalowym batem.
  • 691 / 54 / 0
Co do mixu z DXM, próbowałem raz czy dwa godzinke przed kodą zarzucić maks 6 tabletek aco. Cieżko określić czy wzmocniła doznania, raczej je troche zmieniła, ale nie spowodowała mocniejszego działania kody a na tym mi zależy. Kodeine fajnie się miksuje z jaraniem, sam nie pale ani zielska ani innych substytutów na codzień, lecz czasami zajdzie sie do znajomych ;) Wtedy tylko mixuje kode z paleniem i jest o wiele zwiększona euforia jak i sama długość działania. Swego czasu popijałem do kody browarki, ale czasami podbijały działanie, a czasami ją przytłaczały. Aktualnie nie miksuje z niczym kody, staram się tylko przed wzięciem mieć pusty zołądek :) Później gorąca herbatka, filmy na youtube, a gdy działanie zaczyna słabnąć coś ciepłego do szamy. Tatz ol.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 137 / 1 / 0
mój mix to: 2-4mg clonazepamu na 1h przed wzięciem kodeiny, + 600-900mg kodeiny + Lewocetyryzyna (na histamine) + (po~1h od zaczęcia działania kodeiny 2mg clono + 1-2 pivka. I jest spoko.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2014 przez Tsar_, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 98 / / 0
Dobry mix to 300 mg kody+marihuana+wino 12 %.Jest te specyficzne nacpanie opiatowe, czill po marihuanie oraz empatia po alko i to wszystko sie naklada i jest bardzo milo.
  • 400 / 1 / 0
Ostatnio zarzucam tramal, a jak sie powoli wkreca to dokladam kode. I dopiero wtedy jestem zadowolony, bo ani jedno ani drugie solo nie daje tyle satysfakcji, co razem.
  • 2916 / 242 / 0
mirror pisze:
kodeina + diphergan
co najpierw i jaki odstęp czasu?
difke mam drażetki 10 mg
10mg dipherganu i po 40-60min zarzucić kodę, obiecuję ze ugrzeje jak trzeba ;] Wyższe dawki difki zabierają opiatowe ciepełko i wzmacniają i tak już silną sedację, więc to bez sensu.
Dawny nick: tur3k
  • 34 / / 0
koda+mefedron=polecam bardzo, przyjemne połączenie
  • 597 / 2 / 0
Oooo kurwa, koda + mef to musi być coś. Że też nigdy tego nie zrobiłem kiedy jeszcze mef był legalny. :wall:
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.