na razie tylko 4 dni przerwy od BB ;)
Chodzi mi o to, żeby jakiś nowicjusz się nie przejarał albo nie dostał jakiś chujowych wkrętek przy zbyt dużej dawce, itp :)
Zrobiłbym maczanę 1 na 30, dobre będzie?
Pozdro.
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
No to mam zabawkę :old:
tolerka mi spadła i ten kanna wydaje się najbardziej rozsądny dla starego zmęczonego weterana ;)
Po pierwsze my też(3 osoby) nie chcieliśmy tego próbować ale gdy pomyliły nam sie wory i już zdaliśmy sobie sprawe że zjedlismy po ok 200-300 mg stwierdziliśmy że szkoda :kotz: przecież ludzie jedzą kanna prawda? :-D
Całą faze można by zatytułować" O czym ja własnie mówiłem?"
Z biologicznego punktu widzenia wygladało to tak jakby ktoś całkowicie wyłączył nam pamięć krótkotrwałą, dosłownie rozmowy były raczej obustronym bełkotem przerywanym tylko pytaniami w stylu o czym mówiłeś? lub o czym my rozmawiamy? :-D Trwało to nie wiadomo ile na pewno 5h+ potem poszlismy spac i obudzilismy sie jeszcze na całkiem sporym działaniu oczywiscie oczy czerwone jak pała szatana przez cały czas, ogólnie nie polecam i już na pewno nie w takiej dawce ;-)
Witamy wśród żywych.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.