Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 7 / 0
Teraz to chyba poniżej 100 ml nie znajdziesz.
  • 3215 / 416 / 0
25-30zł
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / / 0
Jaką macie cene neba pudru oraz pente w krysztale ?
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 1857 / 70 / 80
Przecież w każdym sklepie jest inna cena.
  • 170 / / 0
Sorry chodziło mi o najtańszą.
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 155 / 4 / 0
iboganina w pl? (pomijajac kwestie dostepnosci)
  • 416 / 18 / 0
ciężko dostępna %-D

chcesz wyjść z nałogu?
  • 3899 / 239 / 13
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 83 / 1 / 0
Po ile kupujecie PEA? 120 x 500mg = 60g za 99 zeta z przesyłką to znośna cena?
  • 934 / 12 / 0
thclower pisze:
iboganina w pl? (pomijajac kwestie dostepnosci)
Nie wiem czy to dużo czy mało szczerze mówiąc bo tym się nigdy nie interesowałem ale w takich cenach widziałem: ekstrakt wszystkich alkaloidów (ibogaine, ibogaline, ibogamine) 80usd/g, ibogaine hcl 270usd/g.
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.