Ale, ale odkąd zaczęliśmy zabawę z ketonami.
Nie z amfą, nie z pigułami, z ketonami :)
Pamiętam jak dzień po imprezie na ketonach (a czułem się wyjątkowo dobrze) ściągnąłem bucha z wiadra, co rzadko robię bo z wiadra i z fifki się nie pali - musiałem czym prędzej spierdalać do domu bo pikawa chciała mi wyskoczyć.
I to nie ważne czy dzień czy tydzień po.
A jeszcze dwa lata temu miałem własne rośliny.
Może w nich tkwiła tajemnica, może trzeba spróbować w tym roku
Zielony to kolor nadziei :)
Jest tyle bezpieczniejszych dragow pod wzgledem generowania dziwnych jazd.
Rzucilem jaranie, bo mialem po tym MEGA SCHIZY, balem sie przechodniow na miescie, balem sie siedziec w domu. Przy czestym uzywaniu wiadomo: lenistwo, zero koncentracji, motywacji, sily. Wyjebali mnie z roboty wtedy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.