Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 39 / 1 / 0
Kolor: białe pod beż może + kilka granulków niebieskich
Kształt: okrągłe
Logo: nintendo , po 2 stronie grzybek z mario
Gdzie kupione: W-M, Ol. (from nl niby)
Kiedy kupione: XII, 2013
Sposób przyjęcia: sniff i oral

Zaskoczyła mnie cena 40zł.Ale podobno warto... Z NL...No i warto ;) Sniffem 1/3 pixy zrobiona, reszta połknięta (nie podczas tego samego dnia). Zrobiło mnie konkretnie. Stawiam wszystko, że było tam dużo czystego mdmda. Zrobiło mnie to dużo lepiej niż dobre 3-MMC. W ogóle tak bardziej ogarnięcie z nutką psychodeli. Wizualnie też ładnie się poprawiło. Takie delikatne falowanie.Lekkość.Na pewno nie było tam żadnego b-ketona lub trypty/fenki. Polecam.
  • 48 / / 0
spoko ale nie za 40 zł za 1 pigse

duużo za dużo

takie pigsy po nl chodzią po 2-5 euro
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
  • 12 / 1 / 0
Witam

Mam okazje zakupić takie o to cudo:

[ external image ]

Cena 25 zł za sztukę, czy ktoś słyszał, próbował, może cokolwiek powiedzieć na ten temat??? Warte kupna?
  • 11 / / 0
Witam.Postram się opisac dwa rózne krążki-Belgia.Pierwszy na pewno z dobrą ilością MDMA ,sporo doświadczonych testerów i same pozytywne opinie potwierdzające odpowiednią substancje, plus test Marquisa(wiem ,ze to nie jest żaden wyznacznik).Ostateczy wynik-wszystko tak jak powinno byc.Drugie(inne wizualnie, ponoc zawierające to samo) nabyte już tylko na zaufaniu.Większośc testerów twierdzi ,że drugie "mocniejsze"-większy plusz,nieogar,psychodela,szybszy wjazd(ok 20-30min) ale...mniejsza euforia,"bardzo fajne ale dziwnie".z fizycznych objawów na pewno większe wysuszenie śluzówki.Co ciekawe drugie na języku przy kontakcie z sliną dają efekt "oranżady w proszku".Częśc mówi ,że pierwsze to rarytas ,a drugie ,że "niby to jest TO ale mimo wszystko czegoś brakuje;mocne lub nawet za mocne, jednak na pewno warto".Opinie podzielone.Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc z rozkminą tych drugich będę mega wdzięczny .:)pozdrawiam i Wesołych Świąt :)
  • 720 / 12 / 0
szumacher moim zdaniem to beda bardzo dobre groszki, z tego co pamiętam..
  • 1180 / 5 / 0
lysy1233 pisze:
,a drugie ,że "niby to jest TO ale mimo wszystko czegoś brakuje;mocne lub nawet za mocne, jednak na pewno warto")
Obstawiam, że siedzi w nich spora dawka mdea.
  • 100 / / 0
Ma ktoś może wiedze na temat zielonych pigsów z obrazkiem ust?
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 3 / 0
[ external image ]

ma ktoś jakies info co to moze byc?? odebrałem dziś pake ale podobno cały przerasta :x
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 336 / 1 / 0
Kolekcjoner prawdopodobnie, kilka stron wstecz ktos pisal o nich ;-)
  • 144 / 3 / 0
wlasnie tak myslalem ale nie moge znalezc zdjecia tych gwiazdek z kolekcjonera
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.