Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
scalono
- 13
nr2
czuję, że jestem sobą nie będąc jakoś specjalnie naspidowany, jak po wypiciu dobrej kawy
Modyfikowany Bigos pisze:Co sondzicie o tym nowym sorcie Pentedronu w Wielkich Krysztalach a raczej prochu krystalicznym pozlepianym w bryłki ?
Bo jak dla mnie to jest kozak w chuj :yay: mniej drażni ślózufke i słabiej wchodzi na organizm niż zwykły kryształ ^_^
Modyfikowany Bigos pisze:Co sondzicie o tym nowym sorcie Pentedronu w Wielkich Krysztalach a raczej prochu krystalicznym pozlepianym w bryłki ?
Bo jak dla mnie to jest kozak w chuj :yay: mniej drażni ślózufke i słabiej wchodzi na organizm niż zwykły kryształ ^_^
Rzeczywiście lepszy ^^
Chociaż wygląda to jakby ktoś wylał to na blachę do ciasta i zwyczajnie pokruszył
Poprzedni kryształ rzeczywiście wyglądał jak kryształ.
Ostatnimi razy miewałem penta w pyle, zdarzał się nawet taki co kurwa chłonął wilgoć.
Wjebaliśmy tyle co zwykle z kumplem, było mocno ^^
Dobrze że dali mi 3mmc w gratisie 0,5g, bombka na dwóch i się wyrównało.
Przez te dni nawet na forum nie wchodziłem (czego dowodem jest to , że nic nie pisałem przez te dni).
Pentaka nie ma już, ale bym przyjebał znów. Gdzie może być jeszcze trochę tego pozostawionego....
kowalskii pisze:W 6 dni opierdoliłem 10g, dziwnie smakującego pentaka. I kurwa przez te wszystkie dni od rana do wieczora szukałem na kompie podsłuchów z zapałem szaleńca. Nawet wyniosłem pewne rzeczy z domu i byłem święcie przekonany, że policja zaraz wpadnie ( i to już 2-go dnia)... Chora akcja
Przez te dni nawet na forum nie wchodziłem (czego dowodem jest to , że nic nie pisałem przez te dni).
Pentaka nie ma już, ale bym przyjebał znów. Gdzie może być jeszcze trochę tego pozostawionego....
co chwile wyłączam muzyke i chodze do okna bo przeciez słyszałem ze ktos chodzi, laptopa i wszystkie inne rzeczy wywiozłem i siedze na starym PC, choruje na raka i inne choroby a listonosz ktory nie przynosi listu pewnie zostal zatrzymany przez policje która mu go zabrała.
P.s Nie mowie juz o zespole serotoninowym którego to ''dostałem'' wczoraj popoludniu az do rana, co ukazują posty.. #takbardzowstyd
surinamczyk pisze:A widziałeś może tajemnicze cienie za drzwiami? No ja pierdole, drzwi u mnie w pokoju mają taką szybę jak często u ludzi w wc się widzi, zmieniającą obraz. I nie raz jak se leże nakręcony w nocy to wydaje mi się że ktoś właśnie za tymi drzwiami stoi, że uchylają się i przymykają co jakiś czas. No ku*wa jak długo to będzie i ja latarką z telefonu w nie świece aby sprawdzić czy nikogo za nimi nie ma. Oczywiście nikogo nie namierzylem ale jakby przez przypadek stali gdzieś tam rodzice i zobaczyli co synek wyprawia o wpół do 5 nad ranem to by się zdziwili.
Nie ćpaj tyle, ja tak mam po drugiej nocy i trzecim dniu ;-)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.