Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 867 / 18 / 0
Najlepiej 3mmc, GBL, ewentualnie pentedron, alfa-PVP.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 217 / 37
pentedron i alfa odpadają ze względu na zjazd i schizy. Zdecydowanie 3mmc. Mrrrrrrr :gun:
  • 12 / / 0
Tylko ktory robi takie zajebiste wow jak metylon?
To uczucie jak wchodzi taki niepokoj a pozniej hd wizja jak superman ?
  • 12 / / 0
56jewro kosztuje piec gieta 3mmc :-/
  • 48 / / 0
Wydaje mi sie, ze metylon to metylon i go niczym nie zastapisz, nie mialem jeszcze z nim stycznosci, ale po tym co pisza, to 3mmc wymieka przy nim, wiec jak jestes do tego przyzwyczajony to moze Cie nie zadowolic. Na pewno jest lagodniejsze. W dzialaniu i zjezdzie. :P
  • 12 / / 0
Sprawa ma się nijak poniekąd,bo tylko pierwszy wjazd trwa czasem do 2 godzin,kolejne godzina,bądź też mniej i co raz to słabiej..początki były takie,że jednego razu 48h na metylonie przebujałem.

3mmc,czyli modyfikowany mefedron,ja uznaję,że mefedron jest mocniejszy niz metylon,bynajmniej jego euforia,kiedys sobie zasadziłem mefa ja metylon nie klepał po całej nocy,dałem sporą dawkę,jak mi wchodził to myślałem,ze robi się mnie dwóch a serce mi stanie.
  • 867 / 18 / 0
etylon i.v. powinien robic podobnie do metylonu, z tym, ze ciezko go obecnie dostac.

W ogole metylon to imitacja MDMA - jednego z najlepszych narkotykow, jakie dane mi bylo probowac. Jesli jestes sobie w stanie to zalatwic, pizda bedzie jeszcze lepsza. Obecnie nie ma na rynku ketonow nic, co by dorownywalo metylonowi.

No jeszcze 3mmc i.v. podobno robi duuzo lepiej niz oral.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
ketony ktore powodowaly u mnie zaburzenia erekcji - 3mmc, pentedron, alfa

etylofenidat w malej dawce oraz NEB (do okolo 70mg sniffem niekoniecznie "na raz") te dwa jeszcze pozwola mi poszalec
  • 31 / / 0
3MMC potwierdzam, zajebisty seks jest po tym, tylko rozpierd*la cerę masakrycznie
  • 38 / / 0
Nie wiem jak można się kochać po 3mmc. U mnie on zawsze ledwo widoczny:P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.