Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
To uczucie jak wchodzi taki niepokoj a pozniej hd wizja jak superman ?
3mmc,czyli modyfikowany mefedron,ja uznaję,że mefedron jest mocniejszy niz metylon,bynajmniej jego euforia,kiedys sobie zasadziłem mefa ja metylon nie klepał po całej nocy,dałem sporą dawkę,jak mi wchodził to myślałem,ze robi się mnie dwóch a serce mi stanie.
W ogole metylon to imitacja MDMA - jednego z najlepszych narkotykow, jakie dane mi bylo probowac. Jesli jestes sobie w stanie to zalatwic, pizda bedzie jeszcze lepsza. Obecnie nie ma na rynku ketonow nic, co by dorownywalo metylonowi.
No jeszcze 3mmc i.v. podobno robi duuzo lepiej niz oral.
etylofenidat w malej dawce oraz NEB (do okolo 70mg sniffem niekoniecznie "na raz") te dwa jeszcze pozwola mi poszalec
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.