ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Noszę okulary. Wiem, lipa. Mam krotkowzrocznosc -1.75 I -2, malo tego astygmatyzm, strasznie uciazliwe, nie zauwazalne... az do kolizji heh ale do meritum, zauwazylem ze czesto zupelnym przypadkiem, po niektorych substancjach odkladam okulary I czuje sie komforyowo, widze poprawnie itd czy to mozliwe ze stymulanty moga tu pomagac czy to wkret.... O.o
Uwaga! Użytkownik punkisdead nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Proponowałbym Ci zmienić temat, jeśli się jeszcze da na "poprawa wzroku po narkotykach", bo temat który jest teraz wprowadził np. mnie w błąd, kojarzy się z pogorszeniem wzroku po używkach. EOT.

Wg mnie po prostu wkrętka.
  • 749 / 86 / 0
Również często miewam ten efekt, szczególnie po stymulantach. Podejrzewam, że wynika to z podniesienia acetylocholiny i w efekcie zwiększenie pobudzenia rec. M3, który odpowiada za akomodację oka.
  • 25 / / 0
A na dłuższą metę psują wzrok jak np. amfa.
  • 24 / / 0
Ale dlaczego po jednych stymulantach widze lepiej a innych gorzej? Bialko nie rozszeza mi zrenic a wzrok poprawia, ep przeciwnie....
Uwaga! Użytkownik punkisdead nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 13 / 0
Pogorszenie wzroku zwykle wynika z mięśni rotujących gałką, które niepotrzebnie np. napinają się z obu stron i zniekształcają gałkę, czego soczewka nie może skontrować. Jak te mięśnie wrzucą sobie na luz, to jest polepszenie. Dragi wpływają na mięśnie, wiadomo.
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 322 / 2 / 0
Po stymulantach wzrok mi się wyłącznie pogarszał. Co innego tryptaminy, niesamowita ostrość.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 625 / 28 / 0
po psychodelikach odczuwam wyostrzenie wzroku ale pod wpływem zwiększenia kontrastu, nie odkształcają one przecież wtórnie soczewki
natomiast po dużej ilości nieco zbyt mocnych ciastek z THC zapitych mleczkiem z THC nie widziałem prawie nic, wszystko rozmyte i podwójne i to w okularach, mięsnie oczu mnie bolały jak sie na czyms probowałem skupic, prawie zeza dostałem, a następnego dnia pogorszenie wady o jakieś -0.25
ps to prawda, a THC doustnie najgorsza faza
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 24 / / 0
Haha thce doustnie jest posh haha zajebiste jest! ;D do tematu to THC tu nie pasuje bo u mnie tylko wielkie dawki powoduja zanik widzenia perspektywicznego ale przyczyna raczej jest przez czape niz samo oko, MDMA mnie 'mgli', ep 'wyostrza' ale 'koryguje' bialko lub koko... Haha strasznie mnie to bawi jak patrze na ten swoj wywod, bo dalej zakladam rowniez ze moze to tylko wreta o.O
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.