Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 216 / 6 / 0
Jakie są wasze typowe(ulubione?) zajęcia pod wpływem metamfetaminy? :-)

Moje:
1. facebook oraz wszelkiego rodzaju rozmowy - najlepiej z ludźmi z którymi wciągnąłem kreskę.
1.5 ewentualnie twitter
2. xiążki
3. fotografowanie :heart:
4. football manager
5. lubię pisać swojego bloga pod wpływem, pióro mi się wyostrza. %-D

chyba wszystko, kiedyś lubiłem sprzątać, ale teraz kompletnie mi to obrzydło. a mycie naczyń po obiedzie to dla mnie horror. :motz:

piszcie mordki o swoich zwyczajach.
i pamiętajcie aby myć zęby po zażyciu! :-p
wszak na symbolu SS - totenkopf - zęby są bardzo wyraźne, dla zaznaczenia zdrowotności osobnika. a przecież też zażywali! :-D
  • 245 / 2 / 0
Mi gram wychodzi 240zl,zolty krysztal jebiacy rozpuchem,50mg i jest w sam raz dla amfetaministy.
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 3 / / 0
0202122 pisze:
0,5g mety i nie było szału???

Skłaniam się ku wyżej napisanym wypowiedziom. A mianowicie chujowy materiał. Trzeba by mieć na prawdę wywyndowaną tolerancję żeby 0,5g robiło bez szału...

Tak więc, zmień dostawcę i sprawdź tamat z innego źródła - poszukaj lepszego.
Najdziwniejsze jest to że wiele razy brałem towar od jednego dostawcy i za każdym z różną mocą działa ;/
Raz się trafił brązowy to po 100mg fruwałem. Tak to zazwyczaj lekko żółtawy w grudzie, dającej rade rozgnieść sie w palcach (z lekkim wysiłkiem), smak zawsze ten sam, bądź lekko anyżem zalatuje.
  • 721 / 3 / 0
Po połówce mety by serducho chyba nie wydoliło, z czym do ludzi! Najwięcej przy mnie po 200mg brali i było to dla nich za dużo.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 1817 / 107 / 0
no tez sobie nie wyobrażam wciągnąć 0,5gr czystego lodu.100mg to jest już bardzo,ale to bardzo dużo,nawet dla zaprawionych w bojach feciarzy.
  • 262 / 1 / 0
A zczego wynika według was taka roznica w cenie meth a zwyklej fety? Kosztowniejsza synteza meth czy dilerzy tak wywindowali cene i chuj?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1262 / 17 / 0
dilerzy są zjebami... meta jest tańsza w produkcji od fety w dodatku lepsza.
Ceny faktycznie kosmiczne. Ale czy przez to jest mniej wyjebek? Bo o ile ścierwa nie tykam to piko mnie zawsze ciekawiło.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2932 / 243 / 0
Czy po niewielkich dawkach meth wciąganych (jakich ? towar dobry jakościowo) można się skupić na nauce, czy bardziej euforia jak po metkacie i wyjebane na wszystko, liczy się tylko faza i euforia ?
Dawny nick: tur3k
  • 721 / 3 / 0
Myślę, że metę jest ciężej dostać. I nie wydaje mi się, żeby była "lepsza" od amfetaminy, chociaż nie wiem jak NLZ to rozumie. Bardziej daje w czerep, bardziej daje po organach (serce szczególnie). feta przy mecie wydaje się "zdrowsza", o ile można nazwać to zdrowszym, bo odpowiednio użyta to zjeść i spać można na lajcie. Co do meth to niestety różnie z tym bywa.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 3449 / 122 / 8
NieLubieZielska pisze:
meta jest tańsza w produkcji od fety
Nie wypowiadaj się na tematy, o których masz aż tak bardzo chujowe pojęcie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.