Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Spię normalnie , dzięki Bogu!:)
Uwaga! Użytkownik Bartos25251 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 35 / 0
O kurna, nawet nie pamiętam, że to pisałem. Opierdzielilem 14 tabsów Nasenu. Ciekawe jakim cudem mi to do nosa weszło. Kiedyś przy połowie tego usypiałem.
  • 182 / 3 / 0
wygląda na to że tolerancja na zolpidem nigdy nie spada do zera. Swojego czasu to była moja ulubiona używka. choć zżarłem tego w życiu może 5 paczek i nigdy nie brałem wiecej niż 10-15mg, bo tyle mi wystarczało żeby mieć tan magiczny stan na granicy jawy i snu. nie zarzucałem też nigdy częściej niż raz na tydzień. No i teraz po ponad rocznej przerwie nie było tak jak kiedyś. Było działanie takie jakiego można się spodziewać po benzosach ale bez tych "wyśnionych" elementów typu czyjaś obecność itp.
  • 410 / 18 / 0
Ile polecacie przerwy, żeby ponownie odczuć siłę zolpidemu? Przyznam, że łykam to od 2 tygodni w ciagu i wczoraj po 3 tabletkach miałem faze taka że zlewały sie wszystkie ściany i przedmioty na mnie a gdy patrzyłem na kolege to miał 3 głowy i 6 rak, własnego ojca juz nie byłem w stanie poznać :D :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 35 / 0
Tolerancja tolerancją, ale nawet kiedyś kiedy wpieprzałem to serio często, to chyba ze 2 razy zjadlem więcej niż 100mg i następnego dnia bebechy ostro bolały, teraz nic. Zawsze dawki 40-70mg to był max. Jakieś 3 miechy temu zjadłem 50mg i serio mocno było. A co do odczuwania obecności to mam to zawsze. Zastanawiam się tylko czy jest możliwe, że ten Nasen działa jakoś słabiej od innych? Zawartość niby taka sama, ale o wiele słabiej działa.
  • 429 / 35 / 0
Ja nie wiem co z tym jest. wczoraj dowaliłem paczkę do końca czyli 60mg i tylko mocne zamulenie i kręcenie w głowie było. Dopaliłem do tego to wtedy już nic działania zolpi nie czułem. Pierdolę, znów się zniechęciłem do tego na dłuższy czas. Pewnie do tego wrócę, ale na 100% nie będzie to nasen :P
  • 182 / 3 / 0
Zawsze można zażyczyć sobie w aptece jakiś odpowiednik. Testował ktoś Sanval od Sandoza?
  • 425 / 3 / 0
Mnie i znajomych nasen robił dobrze. :gun:
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 1599 / 47 / 0
Opowiem wam moją historię już od 2 lat nie brałem żadnego zoldidemu, a dzisiaj na początek wziąłem 90 mg i jakieś po 15 minutach weszło wszystko zaczęło się unosić mam takie wrażenie, że mogę być poglądany przez innych forumowiczów

Przeproszam za błędy ortohraficzne bu u mnie klawiatura szalleje, miałem jeszcze dużo do napisania ale nie wiem czy dam radę w takim stanie zapominam co mam przez to powoiwedzieć

A tak teraz na trzeźwo czy jak jesteście pod wpływem Zolpedemu to nie czujecie słabszych zdolność dodawania, odejmowania, mnożenia, dzielenia ?

Tylko proszę tego mojego postu nie kasować.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2013 przez pol90, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 425 / 3 / 0
Odczuwam ogólnie osłabione myślenie, ogłupiacz z tego zolpidemu. :-(
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.