Na hypciu pisze ze thicodin lepiej sobie odpuscic...eh
przypomnialem sobie ze wdupcalem to jak bylem chory po 150mg nic po 300 tez nic po 450 tylko male zrenice mialem nie wiem czy inne leki zawierajace kodeine mnie kopia np antidol bo nie wdupcalem ale jestem cyborgiem wiec moze to kopie ale gdzies widzialem ze ktos pisal ze jest slabsze niz antidol
kobyle_caco pisze: Z moich doświadczeń wynika że kopie tak jak antidol, tylko najpierw trzeba pokruszyć tabletki i rozpuscic je w wodzie, z całych kodeina sie za wolno uwalnia.
Pocisk pisze: przypomnialem sobie ze wdupcalem to jak bylem chory po 150mg nic po 300 tez nic po 450 tylko male zrenice mialem
ja też potwierdzam że słabiej kopie od antidolu. i zaparcia są bardziej jebitne.
ale wiesz nie sugeruj sie tym bo jestem cyborgiem i mało co mnie rusza ;(
KodeinowaKanapka pisze: to mogło być tak, że dokładałeś co pewien czas, np po 2 godzinach, a kodeina dołożona nie działa.
No, ale jak się dołozy po 6-7h to działa jak należy :>
Zawsze myślałem, że kolejna dawka zadziała prawidłowo dopiero po 24h od ostatniej. Jak brałeś 6-7h po ostatnim przyjęciu to działało tak samo jak po dniu przerwy, czy słabiej? Bo jeśli wszystko było ok, to dobrze wiedzieć ]
Działało jak należy, ale trochę słabiej... Wiadomo - tolerancja.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.