Xanax raz kupiłem zamiast zomirenu, właśnie 1mg, takie fioletowawe jajkowate bodaj były tabletki :-)
Ogólnie straciłem kase w błoto, bo działał tak samo jak Zomiren czy Afobam, ale jak teraz z tym jest to nie wiem, bo przeszedłem na klony, a ponoć Alprox poszedł cenowo na dół i jakiś Alpragen się pojawił. Ja tam zawsze byłem wierny Zomirenowi 1mg, chyba, że dostałem receptę na 0,5mg to jakoś tak kupowałem Afobam (taki fetysz chyba ;-) ), choć Afobam 0,5 był droższy od Zomirenu 1.
Alpragen swoją drogą nie jest taki zły i wychodzi naprawdę tanio- 18zł za 1mg, takie xanaxopodobne niebieskie tabletki z podziałką. Mówią że przy leczeniu liczy się także efekt wizualny, więc może dlatego ten alpragen nawet zjadliwy
Po paru latach ten klimat zomirenu zanika, zresztą jak przysłowie głosi WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO KLONÓW :cheesy:
A co do nagłej przemiany w nadczłowieka- to chyba jest najlepsze w alprazolamie że już sam smak podnosi na duchu :-D
Ale czy to by przeszlo w końcu to lek na receptę i pewnie musi przejść wiele procedur.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Alprę jadłem ja wiem z 4-5 lat
Dekada w branży, jeden doktor zmieniony tylko bo mnie suka wkurwiła :cheesy:
Ogólnie benzo prócz lorazepamu przez niepamięć i odpierdalanie wspominam sobie nie tak źle, choć tak jak i dużo dały tak i wiele zabrały :scared:
nutella-cole pisze:Dla mnie zomiren był najbardziej poręczny, listek w portfelu, czasem jedna niebieska tabletka w kieszeni.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.