marla singer pisze:jest gdzies podobny temat, tyle ze dotyczacy morfinowego skreta? a jeszcze najlepiej jakby ktos umial zaradzic w przypadku jednoczesnego skreta i pirogena :]
Na pirogena pomagają wszystkie leki przeciwzapalne, jak paracetamol, ibuprofen, aspiryna.
Na skręta 'morfinowego' stosujesz analogicznie jak w przypadku 'heroinowego' albo stopniowe schodzenie z dawek, albo substytucja inną substancją, albo schodzenie na sucho (wtedy musimy sobie dać parę dni wolnego) z ewentualnym użyciem przeciwbólowych leków bez recepty.
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
Kubansky pisze:Podbijam temat tyle,ze z pomoca jakich kolwiek środków , mogą to byc benzodiazepiny, leki opioidiowe czy co kolwiek, mam szeroki dostep do czegokolwiek i niestety jak na zlosc nie do metadonu.
Scalam x2. dsn
krooku pisze:Czesc witam wszystkich uzytkownikow forum , chciałbym sie dowiedziec czy znacie jakies legalne proste środki np. Tabletki dostepne bez recepty czy zielarskie herbatki itp. które pomoga w zredukowaniu obiawów odstawiania heroiny? Ja pale około trzech miesiecy jakies pół do grama dziennie. Z gory dziękuje za wszelkie porady .
duldidaj pisze:a jak puści metadon po jednorazowym? ;] Już lepiej brać kilka dni czy tam tydzień w niskich dawkach bo się wpierdolisz w jeszcze większy syf.
ms lovett pisze: Skręt występuje po odstawieniu, a pirogen w przypadku wstrzyknięcia sobie czegoś 'fe'
w sumie dziwne, od dawna nie potrafie sie ugrzac koda nawet w ilosciach 8op.thio, a jedna pomaga mi na bole stawow, milo sie zaskoczylam.
Mnie polecano (odstawiłam, bo musiałam, a że nie chciałam) leki z apteki przede wszystkim antidol, bo bez recepty no i tramal, ktory dostawalam od znajomych pracujacych w szpitalach. Pozniej przezucilam sie na psychotropy, pewna chora na garnek dziewczyna w zamian za to, ze mogla mi sie pozwierzac dawala mi po kilka paczek lekow - za ktore slono bym zaplacila. Kolejne byly odczynniki chemiczne az teraz stanelam na mefedronie, z ktorym mam zajebisty problem.
wydaje mi się, że po prostu szukam czeogś, co w jakimś stopniu zastąpi mi hell a że nie mogę znaleźć to po prostu odurzam się wszystkim, co tylko wpadnie mi w łapy.
PS. a tak naprawdę to twardziel z ciebie...jednak na prawdę nie ma powodu dla którego musisz przechodzić te katusze jak są sposoby na prawie bezbolesne odstawienie.
kowalskii pisze:jak są sposoby na prawie bezbolesne odstawienie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.