Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 133 / / 0
Czy ta twoja miejscówka nie jest może z mazowieckiego, też ostatnio opakowania po energetykach widziałem + od chuja kiepów.
3D w HD
  • 871 / 119 / 22
Jak najbardziej z Mazowieckiego, rzut beretem od Stolicy (nie Kampinos).
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / / 0
Kambodża mówi ci to coś? rzut beretem od wwa by się zgadzało, kierunek południowy.
3D w HD
  • 871 / 119 / 22
Nie Aleksandrów. Trochę dalej. Palestyna - mówi ci to coś?
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / / 0
Niestety nie wiem ale wygląda na to, że to jakieś dzikie rejony xD myślałem, że kambodża to już koniec świata a tu zdziwko :-D Jak byś mógł to byś mi chociaż z grubsza podał lokalizacje bo jestem bardzo ciekaw. Co do kambodży to miejscówka oblegana wiem co najmniej o 20 osobach co znają tą miejscówke a ile ludzi zna poza tymi osobami to może się trochę uzbierać ale i tak w sezonie daje rade się uzbierać co wypad porcje na tripa.
3D w HD
  • 871 / 119 / 22
Palestyna, to lokalna nazwa Celestynowa. Tyle z grubsza, bo łąk w okolicy masa, ale precyzyjnie nie zapodam :-p
  • 144 / 6 / 0
U mnie już absolutny kurwa koniec sezonu bo śnieg. 15 cm dokładnie :#: .
Kurwa, nawet okna mi się nie otwierają :wall:
– Tak więc zos­ta­liście bez po­cie­chy ducho­wej?
– Jest wódka.
~Andrzej Sapkowski
  • 133 / / 0
Dzisiaj ostatni raz w tym sezonie byłem a wynik to 49 sztuk całkiem całkiem patrząc na cały sezon gdzie to był średni wynik przy odwiedzeniu łąki.
3D w HD
  • 143 / 1 / 0
kambodża, palestyna... ja w abchazji zbieram :D i El Dorado raz :-D snieg spadł i w nocy poniżej 0, jak sie ociepli w grudniu to coś tam się skubnie jeszcze ale to już posezonowe końcówki będą najwyżej.
  • 133 / / 0
Dzisiaj lód był na trawie ale mimo to było widać, że spora część grzybów wyrosła w przymrozek.
3D w HD
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.