Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Nie próbowałem jeszcze wszystkich benzodiazepin oraz wielu leków, które pewnie pomogły by mi w moich problemach, niestety nie jestem farmaceutą.
1) Chciałem zapytać, która benzodiazepina w WYSOKICH DAWKACH w połączeniu z opioidami (tramal lub koda) działa najbardziej euforyzująco, daje chęć do życia, cieszy z każdej rzeczy, daje niesamowity zawrót głowy, "sztuczne upojenie alkoholowe" oraz to niesamowite poczucie, że można wszystko.
2) Drugie pytanie. Co powiecie o zastąpieniu tego pierwszego czystym GHB? Czy to można w ogóle porównać do pierwszego opisu?
Bardzo proszę szanowych ćpunków o porady. Dziękuję
Ale jesteś i tak cooltowy :cheesy:
Są to dawki rzekomo kosmiczne i jeżeli masz paczkę bromazepamu, która zawiera 30tab po 6mg, czyli 180mg to musiałbyś jeść po pięć paczek dziennie zamiast klona i alpry.
Znam z forum zawodników co dochodzili do dawek 16-20mg klonazepamu/doba ale ty wybacz jesteś nie do uwierzenia, jak walisz tyle ile piszesz to szczerze Ci współczuje :scared:
A bromazepamu i flubromazepamu nie omieszkam spróbować.
A tak własciwie cięzko będzie Ci po innych benzodiazepinach poczuć euforie skoro bierzesz i jesteś przyzwyczajony do tych najmocniejszych w dodatku w dawkach jak dla słonia :-D
Powodzenia w poszukiwaniu środka, który przypadnie Ci do gustu.
http://talk.hyperreal.info/gbl-ghb.html
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.