Powód: zmiana nazwy wątku; przeniesiono do właściwego działu
a) Nie zaszkodzić sobie np. przedawkowując.
b) Aby nie zniwelowały wzajemnie swoich efektów.
Dodatkowo przy piracetamopodobnych warto zapewnić sobie dopływ glukozy. U mnie przy większych dawkach i braku cukry występowała cenność (dośc przyjemna).
Noopept 60mg
Cytokolina 300mg
Pikamilon 250mg
Nie wiem, czy biorac to 3 godziny temu nie jestem pod wplywem pewnego efektu placebo czy rzeczywiscie po tym mixie jestem mega pobudzony i chce mi sie uczyc, mimo, ze ciezki wczesniejszy dzien mialem(a jest okolo 4 rano).
2. Wczesniejszy mixy:
2-2-2(4) piracetam 1200mg
2-2-0 bilobil 120mg
2 razy lecytyna 1200mg
1 raz Vigor Complex
2 razy Resveratrol 200mg
2łyżki 3 razy dziennie syropu Encephabol
3. Najlepszy mix(pierwsze dwie godziny odlot)
1 tabletka Modalert
4 piracetam 1200mg
3-4 łyżki Encephabolu
2 lecytyny forte 1200mg
2 rezweratrol 200mg
Po tym wszystkim to czulem sie niepgraniczony. Przez pierwsza godzine przeczytalem i pamietam je do dzis 120 stron A4 podrecznika od embriologii a w drugiej godzinie biochemie harpera ogarnialem bezproblemowo. Po 6 godzinach wzialem druga tabletke Modalertu wraz z 2 piracetamami i 2 lyzkami Pyritinolu. I wliczajac tez, ze wstalem o 6, a o 19 wzialem pierwszy raz mix, to wytrzymalem 33godziny bez sekundy snu.
Co o tym myslicie? Czemu przez pierwsza godzine mialem taki nagly wzrost intelektualny?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.