Powód: zmiana nazwy wątku; przeniesiono do właściwego działu
a) Nie zaszkodzić sobie np. przedawkowując.
b) Aby nie zniwelowały wzajemnie swoich efektów.
Dodatkowo przy piracetamopodobnych warto zapewnić sobie dopływ glukozy. U mnie przy większych dawkach i braku cukry występowała cenność (dośc przyjemna).
Noopept 60mg
Cytokolina 300mg
Pikamilon 250mg
Nie wiem, czy biorac to 3 godziny temu nie jestem pod wplywem pewnego efektu placebo czy rzeczywiscie po tym mixie jestem mega pobudzony i chce mi sie uczyc, mimo, ze ciezki wczesniejszy dzien mialem(a jest okolo 4 rano).
2. Wczesniejszy mixy:
2-2-2(4) piracetam 1200mg
2-2-0 bilobil 120mg
2 razy lecytyna 1200mg
1 raz Vigor Complex
2 razy Resveratrol 200mg
2łyżki 3 razy dziennie syropu Encephabol
3. Najlepszy mix(pierwsze dwie godziny odlot)
1 tabletka Modalert
4 piracetam 1200mg
3-4 łyżki Encephabolu
2 lecytyny forte 1200mg
2 rezweratrol 200mg
Po tym wszystkim to czulem sie niepgraniczony. Przez pierwsza godzine przeczytalem i pamietam je do dzis 120 stron A4 podrecznika od embriologii a w drugiej godzinie biochemie harpera ogarnialem bezproblemowo. Po 6 godzinach wzialem druga tabletke Modalertu wraz z 2 piracetamami i 2 lyzkami Pyritinolu. I wliczajac tez, ze wstalem o 6, a o 19 wzialem pierwszy raz mix, to wytrzymalem 33godziny bez sekundy snu.
Co o tym myslicie? Czemu przez pierwsza godzine mialem taki nagly wzrost intelektualny?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.