Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
Ja tam na fazie mogę robić tylko problem jak zejdzie bo wtedy to zaczyna być szaro
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1180 / 5 / 0
Ok jak jest przymus zrobienia czegoś to się zrobi, ale tak sam z siebie nie wpadniesz na pomysł jakiegoś konstruktywniejszego zajęcia. Kanna dla emerytów dobre hehe. Albo więźniów.
  • 59 / / 0
czego w jednym sklepie 100g amki kosztuje 26-27baniek a w innym aż 6tys czego taka różnica w cenie ?
  • 425 / 3 / 0
Bo liczą na to, że znajdzie się frajer, który tyle zapłaci.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 59 / / 0
a to niejest tak ze ta amka dwa razy tansza jest gorszej jakosci? mniej wydajniejsza? czy taka sama jak ta za 6tys
  • 425 / 3 / 0
Nie. Możesz dostać drogo beznadziejny sort, możesz dostać tanio świetny, trzeba wiedzieć, gdzie kupować.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 59 / / 0
co polecacie palić w pierwszej kolejnośći uerke czy amke bo cos czytałem ze jak sie pali amke potem przeżuci na uerke to niepoklepie to lepiej najpierw uerke potem amke?
  • 955 / 81 / 0
Co?
  • 13 / / 0
zacznij na uerce i na niej skończ ;)
  • 1294 / 228 / 0
RandyCouture pisze:
co polecacie palić w pierwszej kolejnośći uerke czy amke bo cos czytałem ze jak sie pali amke potem przeżuci na uerke to niepoklepie to lepiej najpierw uerke potem amke?
Nie polecamy palenia AMki:

http://neurogroove.info/trip/am-2201-problemy-zdrowotne

polecamy naturalną marihuanę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".