Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Położenie się i przeczekanie niezbyt pomaga, bo wtedy jest schizofrenicznie, gadanie ze ścianami itp, a najgorsze jest to że nie wie się gdzie sie jest, nawet jak rozpoznamy jakiś obiekt w tym bagnie wizuali.
Oczywiście wszystko nas przestaje obchodzić jak nadchodzi kolejny "peak", jednak po każdym odzyskaniu samoświadomości jest nieciekawe aż do momentu gdy substancja przestaje działać...
wdowa94 pisze:Panowie i Panie, jaki macie sposób na ogarnięcie "gdzie jestem, co robie, kim jestem, czy śpie, a skoro nie to co brałem/ co mi się stało"?
Położenie się i przeczekanie niezbyt pomaga, bo wtedy jest schizofrenicznie, gadanie ze ścianami itp, a najgorsze jest to że nie wie się gdzie sie jest, nawet jak rozpoznamy jakiś obiekt w tym bagnie wizuali.
Oczywiście wszystko nas przestaje obchodzić jak nadchodzi kolejny "peak", jednak po każdym odzyskaniu samoświadomości jest nieciekawe aż do momentu gdy substancja przestaje działać...
to dorzuć sobie DXM to zobaczysz że może być bardzo grubo i bardzoo dziwnie ,
@wdowa
nic z tym nie poradzisz i tyle , jak zaczniesz panikować , bać się to będzie jeszcze gorzej , musisz to olać i płynąc z nurtem , nie ma innej opcji , mi pomaga jak jest za mocno - siedzę w ciemnym pokoju , żadnych świateł , fakt jest mroczniej ale odcinam się bardziej od rzeczywistości i paradoksalnie łatwiej sie uspokajam i przyjmuje to co się dzieje
Ale niektórzy potrafią na prawdę ładnie odpłynąć i po mniejszych dawkach, "zwiedzać galaktyki" itp. itd.
A sposób na ogarnięcie nieogaru to po prostu od samego początku uświadamianie sobie że przecież to wszystko to tylko działanie narkotyku i przekonanie że wszystko jest pod kontrolą.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Wcześniej po dawce 2mg nie zauważyłem dosłownie nic oprócz delikatnych zmian w kolorach, empatii, słabych zaburzeń poczucia czasu i odległości oraz lekkiej euforii, a z DXM owe 2mg pozamiatały mnie tak, że gdy na chwilę odzyskiwałem świadomość, to wiedziałem że jestem w pokoju, coś chyba brałem i nie wiem czy jestem czymś podczas wizji, czy w końcu jestem sobą (Jak np. Jestem masztem radiowym, a po przebudzeniu zastanawiam się dlaczego jestem rozebrany prawie do naga). Najgorsza w tym stanie była pełna depersjonalizacja i w momencie gdy na chwilę wróciłem na ziemie (Tzn- Widziałem oczami), to byłem baaaardzo zdezorientowany (nawet nie wiedziałem czy cokolwiek brałem- Jedynie to że łyknąłem dosyć dawno DXM) i wiedziałem że jak przeczekam to przejdzie, ale wtedy popadałem w coraz większą paranoje, tarzałem się ze zdenerwowania (niech to się skończy/ niech już to słabnie) a w dodatku potrójne echo w uszach które potęgowało dezorientację...
Dlatego pytam o metodę/ co by tu zastosować na jakieś ogarnięcie, uspokojenie, bo już wiem że na taki miks trzeba mieć na pewno dyktafon w którym na szybko można opisać swoje wizje, bo są naprawdę ciekawe, ale zbyt skomplikowane by je skleić w całość na trzeźwo.
W tym temacie znalazłem info, że do zbicia ciśnienia nada się wszystko z końcówką -pril.
Znalazłem Enarenal 20mg (enalaprili maleas). Wydaje się ok, chociaż na ulotce wspominają, że nie powinno się go łączyć z efedryną i podobnymi substancjami.
•sympatykomimetyki, takie jak efedryna, noradrenalina i adrenalina stosowane w leczeniu niedociśnienia tętniczego, wstrząsu, niewydolności krążenia, astmy lub alergii. Przyjmowanie tych leków łącznie z enalaprylem może powodować utrzymywanie się zwiększonego ciśnienia tętniczego krwi.
Kminie, czy w razie czego podanie jednej tabletki nie pogorszy wazokonstrykcji po fenylo?
EDIT. Jeszcze pytanko o klony.
- można je brać tylko na końcu tripa, co by zasnąć?
- można nimi bezpiecznie zbić fazę kiedy mamy peak działania fenylo?
- można bezpiecznie je łączyć z wymienionym wcześniej enarynalem?
Z góry dzięki za pomoc.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/271-216683_g.jpg)
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów
Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.