Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 217 / 37
Jeżeli paracetamol obciąża wątrobę, a MPA również działa na nią toksycznie to chyba nie należy łączyć tych substancji. No, ale choice is yours %-D
  • 11 / / 0
Witam, chciałem się dowiedzieć czy przyjmowanie metiopropaminy per rectum może zmiejszyć toksyczność tego związku.
En cogitanti in occulto
  • 283 / 1 / 0
Zażywałem MPA wczoraj wieczorem, w sumie poszło jakieś 200mg podzielone na 3 zarzutki. Działanie było spoko ale rano i po południu następnego dnia strasznie się źle czułem. Taki struty się czułem i mnie strasznie mdliło.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Na mnie to nie zrobiło dobrego wrażenia, a w zasadzie prawie wcale nie działało (a może zaćmiłem je 3mmc, bo sama MPA nie mogła się jakoś wkręcić długo to dojebałem 3mmc do pieca, ale tutaj piszą, że MPA długo się uploaduje) . Fakt, że kupiłem to ze źródła, którego oferowało to w połowie niższej cenie niz inne. Palenie tego dawało tylko smród jakby ktoś palił zapałki..siara jednym słowem po całości.
  • 1893 / 182 / 0
Co się dziwicie że słabizna? A jaki sort MPA kupujecie? Obecnie w kraju można kupić dwa - biały i beżowy. Ten drugi bardzo tani, charakterystycznie lepki, jakby mokry, czyli wiadomo ocb nie? Polecam zrobić mu myjkę bezwodnym acetonem.
edit: jak macie więcej tego beżowego gówna - zróbcie porównanie - setka przed, setka po myjce :D what you see is what you get
i od razu mówię że MPA perrektalnie najlepiej działa ale to tylko moja subiektywna opinia
Ostatnio zmieniony 28 października 2013 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 677 / 3 / 0
Ja ogólnie miałem teraz w gifcie ten beżowy, niby robi sie czysta głowa, jakies pobudzenie ale na zejściu siada na organizm, człowiek sie czuje jak by miał grype, niby nie można spać ale nie chce sie nic robić i ten ochydny smak , który pozostaje długo w pamięci. Po kresce niby coś poczułem, potem znajomy poczęstował mnie świeżutką fetą cuchnącą jeszcze mokrą, 150 mg wypierdoliło mnie z butów nieporównywalnie do tego, jakościowo banie sie nie umywa do dobrej fetki, jednak spróbowac można, ja jestem fanem clear head i nienachalnej stymulacji ale tutaj jest to tak subtelnie zrobione , że często wq połączeniu z alkiem jebie sie w opór żeby poczuć to pierdolnięcie a tu nadal cisza.... I kończy sie na całkowitym struciu organizmu, wymiotach, bólach...Te ceny z kosmosu typu 70zł/g są przesadzone, ja bym za to dal max 30 chociaz wolal bym kupic pakiet ścierwa.
Ostatnio zmieniony 31 października 2013 przez Nycomed, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
Wg zagranicznych for ludzi kopać powinny dawki nawet ~20mg. Na spółkę z innymi różnej maści gównami zeżarte 0,5g beżowego gówna może w okresie 1 doby. Potwierdzam doniesienia, że to skurwiałe gówno i jest od tego milion lepszych rzeczy, nawet wśród tych rzeczy najgorszych. Jebie zgniłymi jajcami podczas jedzenia/wciągania (to szczególnie, kurwa!), a potem nie można pokazać się w towarzystwie nawet po dwóch prysznicach, umyciu zębów i wyżuciu paczki miętowych gum Orbit, bo wezmą cię za umierającego, przećpanego lekami człenia. Nie brać nawet za darmo (a może to taki podstęp vendora, dość powiedzieć że po wyćpaniu jesteś rozpoznawalny zapachowo na kilometr he). Cuchnie się zgniłymi jajcami i chemią na kilometr i tyle, kurwa, po żadnym innym gównie nie było takiego smrodu ulatniającego się z ćpuńskiego ciałka jak po tym. Biała MPA też jebała jajcarskim gównem i psuła zmysł węchu przynajmniej na dobę, ale tutaj jest to nad wyraz spotęgowane. A działanie? Jakie działanie... nawet średniego sortu etylofenidat zamiata "MPA" pod dywan.

Mówię wam, tymi gratisami chcą nas wykończyć :wall:
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2013 przez Little_Jack, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 77 / 3 / 0
Witam. Czy po MPA(oprocz bylo 50 MXE, 150 44DMARA), jakiś gram w zeszłą dobę, Może wystąpić ból jąder i opuchnięcie penisa. Co prawda może to być od intensywnego myślenia o koleżance(nie bił bity niemiec) na które MPA z z pewnością wpływało i musi być swoją drogą świetne do seksu. Dziury w mózgach nam nie straszne , ale straszno to będzię jak komuś kuśka od erceków odpadnie. Boli znośnie ale od jakiś 2 godzin nieprzerwanie, może jeszcze zdąże podjąc jakąś akcję :rolleyes:
  • 35 / / 0
Czy ten brązowy sort można podawać iv? Jeśli tak to jakie dawkowanie?
  • 195 / 2 / 0
Rączki na kołdrę jak będziesz szedł spać i żadnych zabaw po zgaszeniu światła. MPA jest świetne do seksu, ale Ty musiałeś jechać na jakiś rekord %-D. Jeżeli Cię to strasznie niepokoi to zgłoś się do lekarza, ale wydaje mi się, że po prostu musisz odpocząć :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.