Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
kowalskii pisze:Kamka w żelu jest dobra do takich zabaw. Ciekaw jestem dlaczego tylko pół?
Ktoś miał tak żeby nie mieć problemu po pencie?(sort krem-biały - najnowszy chyba)
kowalskii pisze:Kamka w żelu jest dobra do takich zabaw. Ciekaw jestem dlaczego tylko pół?
tyle mi w zupełności wystarczy a sildenafil podbija ciśnienie i nagle może sie zrobic nie halo pozatym zwiększa zwałe na drugi dzień
mnie zajebista ochota na sex. :diabolic: :diabolic:
Dużo wstecz, za czasów legalnego mefedronu, waliło się go co weekend, nie rzadko ciągi po kilka dni.
Tolerka była wyrobiona na maxa, i nie miałem problemu z podniesieniem sierżanta po mefedronie.
Jakiś rok temu próbowałem 3mmc, przerobiliśmy tego sporo przez noc (kilka g) i nad ranem próbowałem coś zdziałać, ale lipa wyszła. Za dużo tego było...
Chciałbym, w czasie pierwszego dobrego wejścia, ostro pojechać ale bo boję się ze go nie podniosę.
W kilku postach wcześniej, rozpisaliście się drodzy użytkownicy o alfa-PVP wcieranej w penisa 8-(
Jest to substancja mi nie znana. Podobno stoi oporowo.
Zakładając, że mam dobry sort- tak się zastanawiam:
Próbował ktoś ?
Ile tego wetrzeć ?
Jak to wetrzeć ?
Nie poparzy/przeżre mi penisa ?
Czy zmieni się "smak członka" podczas sexu oralnego ?
Byłbym gotów spróbować. Alternatywnie rozważam po prostu mniejszą dawkę 3mmc.
Ewentualnie mam jeszcze pod ręką eth-cat i pentadron.
Ale eth cat to chyba nie, za duży nie ogar...
Od kiedy to sobie uswiadomilem, szkoda byloby mi uzywac metafedronu do rozmow z ludzmi, skoro ten czas mozna przeznaczyc na cos znacznie przyjemniejszego, tym bardziej, ze trzeba robic sobie te 2 tygodniowe przerwy.
@edit: czy kobiety moga przedluzac orgazm na 3mmc na podobnej zasadzie, co mezczyzni? a moze maja na tym wielokrotne orgazmy?
spiewaq pisze:Od kiedy to sobie uswiadomilem, szkoda byloby mi uzywac metafedronu do rozmow z ludzmi, skoro ten czas mozna przeznaczyc na cos znacznie przyjemniejszego, tym bardziej, ze trzeba robic sobie te 2 tygodniowe przerwy.
@edit: czy kobiety moga przedluzac orgazm na 3mmc na podobnej zasadzie, co mezczyzni? a moze maja na tym wielokrotne orgazmy?
Co do kobiet to one mają prościej, one mogą mieć orgazm za orgazmem i nie potrzebują 'chwili na regeneracje'.
Podczas gdy Ty po zakończeniu miałbyś chwilowy brak CJC (chcica jak chuj) to u nich ten brak jest kilkukrotnie krótszy.
Co tu, nie ma żadnych dziewek? ^
Ważne jest oczywiście wysokie libido w standardzie ;-)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.