Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
kowalskii pisze:Kamka w żelu jest dobra do takich zabaw. Ciekaw jestem dlaczego tylko pół?
Ktoś miał tak żeby nie mieć problemu po pencie?(sort krem-biały - najnowszy chyba)
kowalskii pisze:Kamka w żelu jest dobra do takich zabaw. Ciekaw jestem dlaczego tylko pół?
tyle mi w zupełności wystarczy a sildenafil podbija ciśnienie i nagle może sie zrobic nie halo pozatym zwiększa zwałe na drugi dzień
mnie zajebista ochota na sex. :diabolic: :diabolic:
Dużo wstecz, za czasów legalnego mefedronu, waliło się go co weekend, nie rzadko ciągi po kilka dni.
Tolerka była wyrobiona na maxa, i nie miałem problemu z podniesieniem sierżanta po mefedronie.
Jakiś rok temu próbowałem 3mmc, przerobiliśmy tego sporo przez noc (kilka g) i nad ranem próbowałem coś zdziałać, ale lipa wyszła. Za dużo tego było...
Chciałbym, w czasie pierwszego dobrego wejścia, ostro pojechać ale bo boję się ze go nie podniosę.
W kilku postach wcześniej, rozpisaliście się drodzy użytkownicy o alfa-PVP wcieranej w penisa 8-(
Jest to substancja mi nie znana. Podobno stoi oporowo.
Zakładając, że mam dobry sort- tak się zastanawiam:
Próbował ktoś ?
Ile tego wetrzeć ?
Jak to wetrzeć ?
Nie poparzy/przeżre mi penisa ?
Czy zmieni się "smak członka" podczas sexu oralnego ?
Byłbym gotów spróbować. Alternatywnie rozważam po prostu mniejszą dawkę 3mmc.
Ewentualnie mam jeszcze pod ręką eth-cat i pentadron.
Ale eth cat to chyba nie, za duży nie ogar...
Od kiedy to sobie uswiadomilem, szkoda byloby mi uzywac metafedronu do rozmow z ludzmi, skoro ten czas mozna przeznaczyc na cos znacznie przyjemniejszego, tym bardziej, ze trzeba robic sobie te 2 tygodniowe przerwy.
@edit: czy kobiety moga przedluzac orgazm na 3mmc na podobnej zasadzie, co mezczyzni? a moze maja na tym wielokrotne orgazmy?
spiewaq pisze:Od kiedy to sobie uswiadomilem, szkoda byloby mi uzywac metafedronu do rozmow z ludzmi, skoro ten czas mozna przeznaczyc na cos znacznie przyjemniejszego, tym bardziej, ze trzeba robic sobie te 2 tygodniowe przerwy.
@edit: czy kobiety moga przedluzac orgazm na 3mmc na podobnej zasadzie, co mezczyzni? a moze maja na tym wielokrotne orgazmy?
Co do kobiet to one mają prościej, one mogą mieć orgazm za orgazmem i nie potrzebują 'chwili na regeneracje'.
Podczas gdy Ty po zakończeniu miałbyś chwilowy brak CJC (chcica jak chuj) to u nich ten brak jest kilkukrotnie krótszy.
Co tu, nie ma żadnych dziewek? ^
Ważne jest oczywiście wysokie libido w standardzie ;-)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.