Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 246 / / 0
sumamed ( azithromycinum 500mg ) 1 tabeltka dziennie przez 3 dni . dziś zjadłem ostatnią.. lekarz mówił, że działa 8 dni. Jestem chory na Anginę, czuję się w 65 procentach zdrowy.. jutro podejrzewam będzie to 75 % w Piątek 85- 90 % zdrowy ... chory jetem od wtorku zeszłego tygodnia.. najgorszy czas choroby to od wtorku zeszłego tygodnia do soboty włącznie.. w pon poszedłem dopiero do lekarza zapisał antybiotyk. dzisiaj mamy środę i mówię czuję się,z dnia na dzień coraz silniejszy... w Piątek myślę, efekty zanikną choroby praktycznie całkowicie
  • 451 / 13 / 0
to zaczekaj do weekendu i tyle , angina to przesrana sprawa , kilka dni cię nie zbawi
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 246 / / 0
no w Piątek chciałem w imprezowym klimacie 4 kapsułki po 15 mg dorzutki robić co około półtorej - dwie godzinki
  • 811 / 5 / 6
Nie opłaca się zażywać MXE w ten sposób. Toż to grzech!
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 3 / 0
klon zbije działanie MXE gdy będę musiała szybko "wytrzezwiec"?
Ile nie miał byś hajsu, ile nie miał byś rzeczy,
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy.
.
  • 69 / / 0
Powinien, ale jeśli jesteś wrażliwa na benzo, to o trzeźwości zapomnij :-p
BEKA Z TYPA
  • 460 / 3 / 0
w benzo siedzę 4 lata około, więc o wrażliwości nie ma mowy :P Tolerancję na klonazepam mam taką, że przy dawce do ~8mg nic nie czuję, powyżej nie wiem. Jaka dawka optymalna na zejście MXE?
.
  • 69 / / 0
Wybacz, nie zwróciłam uwagi na twój awatar :-D
Ja bym próbowała zacząć od 4mg i dorzucać co pół godziny w miarę potrzeb co 2mg. Organizm po fazie na MXE jest troszkę obciążony, więc i mniejsza dawka może mieć większy potencjał ;-)
Ja po DXMowej fazie zarzucając 2mg zasypiałam jak niemowlę, kiedy normalnie taka ilość jedynie mnie lekko wycisza.
BEKA Z TYPA
  • 460 / 3 / 0
A benzo da radę zbić fazę z MXE gdzieś po 4-5h od zażycia?
Ostatnio w połowie bani musiałam lecieć na autobus, wsiadłam do tramwaju i wylądowałam w Sosnowcu :cheesy: Tragiczne i okrutne przeżycie to dla mnie było :D wolę tego uniknąć jak trzeba będzie ogarnąć :P
.
  • 69 / / 0
Tak, powinno złagodzić/zbić fazę natychmiast po zażyciu klonazepamu. Z tym, że im faza silniejsza, tym więcej będzie go potrzeba.
BEKA Z TYPA
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.