Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Z releaserami serotoniny ma się to trochę inaczej, ale tak czy siak MXE powinno przyśpieszyć spadek tolerancji na nie.
Ok, zapędziłem się z tą bzdurą, nie czytałem wiele na ten temat. Jednak na podstawie swoich obserwacji stwierdzam, że albo omawiany efekt nie istnieje w ogóle, albo akurat w moim przypadku. Jeśli to drugie, to smutno.
Btw o jakich dawkach mówimy przy "terapii neuroprotekcyjnej"?
artur019 pisze:znowu robi mnie 25mg Pentedronu. ;-)
Czy tyczy się to twoim zdaniem wszystkich ketonów (a jeśli nie, to których) ?
Sry, z biedaketonów jestem noga.
Btw fajnie się czyta o "ledwo wyczuwalnym działaniu" przy 10mg MXE i "znowu robiącym" 25mg pentedronu :P Ile ważysz?
Ja żeby poczuć dosłownie cokolwiek po MXE muszę zażyć co najmniej 40mg podjęzykowo, natomiast pentedron czułem po dawkach >30mg, chyba że było to placebo.
A moja waga to 68kg.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Zjadlem grama mxe w tydzien i dopiero sie teraz zastanawiam :scared:
Widocznie można skoro tak zrobiłeś i działało
Co do 6-APB na następny dzień - nie ma przeciwskazań ale fajnie byłoby odespać chociaż te 8h po tygodniu ćpania ziomuś
wow fajne jest MXE jako poprawiacz humoru, myślałem że te mikrodawki to marnacja a tu sie okazuje że takie 50mg donosowo i humor zupgrejdowany ;]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.