Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
jasne, wszyscy jesteśmy przykładem na to, że sportowe lanie, jak najbardziej możliwe. :D
ale czy któreś z nas szczerze powie, ze nie warto? i dont think so. :rolleyes:
choć patrząc na historię drzewko możliwe, że jeszcze zmienimy zdanie. :scared:
Oczywiście warto, wystarczy popatrzeć na Maskę i widać, że warto :cheesy:
Powinniśmy wszyscy nadupczać Leviron, zrobilibyśmy napad na jakiegoś doktora i zmusili do wypisania zapasu tony recek, starczyłoby dla potomnych
A co do mianseryny to jakos na mnie nie dzialala za dobrze + zatrzymywala ogromne ilosci wody w organizmie ^_^
Każdy wybiera swój hardcore
- OSTR ^_^
Również, mimo rozlicznych ciągów uważam, że warto. Tylko na GBL wpadają pomysły, by zrobić 1000km stopem :D. (Odhaczon)
Choć beztroska w relacjach biznesowych tylko narobiła mi siary.
(Eee... puszczę ten kawałek jeszcze raz, a projekt... projekt... O, nieznany mi album! Niech cały świat się cieszy.)
Zjazd z ostatniego ciągu też wymęczył psychofizycznie - po miesiącu zaczynają wracać jakieś emocje, reakcja na emocjonalne bodźce, czy świadomość relacji społecznych.
Ad rem autostopa - podróżowaliśmy parą w kolejnej zgieblonej idei i generalnie moje podkrążone zgieblone oczy odstraszały kierowców :D. Statystyka wskazuje, że najchętniej biorą Łodzianie w dłuższe trasy, przy tym rysując psychę swymi nieraz dekadenckimi poglądami.
Wracając - plusy i minusy, ale jednak — kurde — szczęśliwiej i odważniej.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Stary ja już nie wróci, był hujem hujowatym i huj mu w dupę :cheesy:
Teraz to ja czuję, że żyję i chcę zostać masażystą, co by jebnąć tą 3 zmianową w huj i mieć byznesy jak wawa czy innym drobiv :yay:
Oczywiście minus dla uzależnienia, mam jakoś ponad 500 i otwieram kolejna tym razem mega butla litrowa i kołuję giga zapas 2 litry ^_^
Chcę zrobić myk angryego i przyznać się starszej co piję, jak i po co. Zrobię to po zamianie na gąbki, jak się wyprowadzę nareszcie w wieku lat 24
( to już nie gimbaza ), o co mógłbym zostać posądzony. Matuli dam na spróbowanie jak będzie chciała, niech skończy z tym śmierdzący piwskiem :rolleyes: Ojca już nie zmienię i trudno, ale nie jest zły. Marudzi tylko, że jestem ćpunem, a to zdrowy gibelek przecie tylko jest
Nie mówię, że skończę jak peszel, czy Maska. Cieszę się Maska twoim zdrowiem przede wszystkim psychicznym, badania na fizyczne sobie zrób i to na serce po tych hard miksach :old:
Zaczyna się układać z dziewczynami i przydałaby się jakaś fajna foczka pokroju Kochanie Velvet ^_^
Jutro wracam, do roboty i oficjalnie cieszę się, że trafił się ten urlop i się wjebałem
Mógłbym tak pisać i pisać, możliwe że się zmienię w moje kolejne ja i będzie to już na gąbkach hahaha :hug:
Trzymajcie się ciepło kofani :nolove:
Przez jakiś rok się spokojnie pobawię, na razie nie myśl o tym, a jaj nabrałem po piciu g ;-)
Teraz już i tak nie odstawię, tu nie chodzi o telepki oraz poty i inne ciekawe efekty.
Powrócę stary ja, jeszcze bardziej zryty i stracę wszystko nad czym pracowałem przez poprzednią butlę :-)
Wolę polatać 10 lat i mieć coś z życia, a poprzednie 24 były nudne jak flaki z olejem i było to pasmo porażek :rolleyes:
Piszcie na temat z łaski swojej
F.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.