Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 19 / 15
drobiv pisze:
A wiecie, przy barze pompka odciaganie to przypalowe :cool:
Kurwa, weź nic nie mów, ja dziś np. musiałem w autokarze napompować :D A obok mnie siedziała jakaś babka. Swoją drogą fajna MILF %-D
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 6 / 0
Zajebista butelczyna z wyjebaną pompką kwas 2-(paraizobutylo)fenylopropionowy. Znaczy butelka z hujowego PETa jest, ale pompka w huj zajebista. Plus butelka szklana po glicerolu i zmiana etykiety na samoprzylepną samoróbkę z napisem na przykład "KROPLE ŻOŁĄDKOWE: r-ór do rozcieńczeń". Bezprzypałowe do stosowania na codzień :D. Będę se polewał w robocie przy klientach i na wykładach :yay: :yay: :yay:

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 111 / 10 / 0
Drobiv pytasz jak bezpiecznie polewac z takiego 25ml? Znam takiego amanta, ktory potrafi miedzy ludzmi na imprezie w srodku otoczenia, naciagnac, jebnac i wypic. Sam sie czesto pytam. Ty juz polales? a on no ba, a ja WTF!? Kiedy i gdzie. Sam chodze do kibelka zapijam woda z kranu jak juz a potem normalnym napojem. Na dworze w zwykly dzien wiadomka. EASY! :)
  • 1205 / 10 / 0
no da sie ale wole mnie przypalowo ;) a ludzie mnie obserwuja bo zawsze mnie wszedzie pełno :blush: wiec nie jest tak latwo :)

wode z kranu nie przetrawie ;) nie na moje nerwy :-p zreszta ja mam duzee zawkowanie na dobe wiec o przypal nie trudno :-D
  • 9 / / 0
Najlepsze pompki 2 lub 5ml Polfa lub małe pojemniczki na 6ml po jakimś środku do włosów co moja stara używała Radical...
Polecam, cpun z hypka :grin:
Uwaga! Użytkownik poomidor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Tyle ze mi z Polfy GBL nadtrawia i chodzu jakby "zatarty tłok". Tylko jednej marki chodza jak nalezy.... ale juz nie wiem jakiej bo napisy sie zdarly wiec jak zawsze nozykiem zrobilem skale :)
  • 1141 / 9 / 0
Ja tam używam BD gdyż łatwo chodzi i ich igieł, łatwo się nabiera z butelczyny.
Tłok łatwo chodzi i jak już zaczyna się zacinać to pora na zmianę, ogranicza to niespodzianki w stylu wciskam i igła ląduje w szklance %-D
  • 9 / / 0
BD tez wolałem zawsze, ale strasznie szybko się napisy z podziałka zmywaja wiec jednak Polfa wygrała do g
Gdybym walil iv cos to BD bezdyskusyjnie lepsze bo się nie zacina dziwnie
@.... Sprawdź pm
Uwaga! Użytkownik poomidor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
br0w4r pisze:
Ja tam używam BD gdyż łatwo chodzi i ich igieł, łatwo się nabiera z butelczyny.
Tłok łatwo chodzi i jak już zaczyna się zacinać to pora na zmianę, ogranicza to niespodzianki w stylu wciskam i igła ląduje w szklance %-D
Hmm.. Po co potrzebna Ci igla przy nalewaniu gbl?
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 1141 / 9 / 0
Prywatna nie doszła, napisy się zmywają gdy wsadzasz całą strzykawkę do płynu. Jeśli nie, to napisy się nie zmywają gdyż są one na zewnątrz :old:
Igła po co? A np. po to, że zanurzam igłę, z powodów opisanych wyżej. Po co mam zanurzać całą strzykawkę? Zanurzam igłę i lepiej się nabiera z takiego pojemnika HDPE :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.