Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 21 / 15
drobiv pisze:
A wiecie, przy barze pompka odciaganie to przypalowe :cool:
Kurwa, weź nic nie mów, ja dziś np. musiałem w autokarze napompować :D A obok mnie siedziała jakaś babka. Swoją drogą fajna MILF %-D
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 6 / 0
Zajebista butelczyna z wyjebaną pompką kwas 2-(paraizobutylo)fenylopropionowy. Znaczy butelka z hujowego PETa jest, ale pompka w huj zajebista. Plus butelka szklana po glicerolu i zmiana etykiety na samoprzylepną samoróbkę z napisem na przykład "KROPLE ŻOŁĄDKOWE: r-ór do rozcieńczeń". Bezprzypałowe do stosowania na codzień :D. Będę se polewał w robocie przy klientach i na wykładach :yay: :yay: :yay:

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 111 / 10 / 0
Drobiv pytasz jak bezpiecznie polewac z takiego 25ml? Znam takiego amanta, ktory potrafi miedzy ludzmi na imprezie w srodku otoczenia, naciagnac, jebnac i wypic. Sam sie czesto pytam. Ty juz polales? a on no ba, a ja WTF!? Kiedy i gdzie. Sam chodze do kibelka zapijam woda z kranu jak juz a potem normalnym napojem. Na dworze w zwykly dzien wiadomka. EASY! :)
  • 1205 / 10 / 0
no da sie ale wole mnie przypalowo ;) a ludzie mnie obserwuja bo zawsze mnie wszedzie pełno :blush: wiec nie jest tak latwo :)

wode z kranu nie przetrawie ;) nie na moje nerwy :-p zreszta ja mam duzee zawkowanie na dobe wiec o przypal nie trudno :-D
  • 9 / / 0
Najlepsze pompki 2 lub 5ml Polfa lub małe pojemniczki na 6ml po jakimś środku do włosów co moja stara używała Radical...
Polecam, cpun z hypka :grin:
Uwaga! Użytkownik poomidor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Tyle ze mi z Polfy GBL nadtrawia i chodzu jakby "zatarty tłok". Tylko jednej marki chodza jak nalezy.... ale juz nie wiem jakiej bo napisy sie zdarly wiec jak zawsze nozykiem zrobilem skale :)
  • 1141 / 9 / 0
Ja tam używam BD gdyż łatwo chodzi i ich igieł, łatwo się nabiera z butelczyny.
Tłok łatwo chodzi i jak już zaczyna się zacinać to pora na zmianę, ogranicza to niespodzianki w stylu wciskam i igła ląduje w szklance %-D
  • 9 / / 0
BD tez wolałem zawsze, ale strasznie szybko się napisy z podziałka zmywaja wiec jednak Polfa wygrała do g
Gdybym walil iv cos to BD bezdyskusyjnie lepsze bo się nie zacina dziwnie
@.... Sprawdź pm
Uwaga! Użytkownik poomidor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
br0w4r pisze:
Ja tam używam BD gdyż łatwo chodzi i ich igieł, łatwo się nabiera z butelczyny.
Tłok łatwo chodzi i jak już zaczyna się zacinać to pora na zmianę, ogranicza to niespodzianki w stylu wciskam i igła ląduje w szklance %-D
Hmm.. Po co potrzebna Ci igla przy nalewaniu gbl?
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 1141 / 9 / 0
Prywatna nie doszła, napisy się zmywają gdy wsadzasz całą strzykawkę do płynu. Jeśli nie, to napisy się nie zmywają gdyż są one na zewnątrz :old:
Igła po co? A np. po to, że zanurzam igłę, z powodów opisanych wyżej. Po co mam zanurzać całą strzykawkę? Zanurzam igłę i lepiej się nabiera z takiego pojemnika HDPE :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.