Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
hidro pisze: Ile mg tak na raz przypalic? stimsy klepie nie czesciej jak raz na 2 tyg..
Albo ukręć sobie zwykłego peta od zera i posyp w jednym miejscu zanim zawiniesz. Tak jest łatwiej. :-)
kowalskii pisze: Po jakim czasie da się zasnąć po spaleniu 50-100mg ?
I tak np. spalając 80mg na 4 razy mogłem zasnąć dopiero po około 5-6h. Chyba, że dopadł zjazd psychiczny to jakoś po 8h. No i im większa tolerancja, tym szybciej zasypiałem.
To jest najlepszy efekt tolerki. Walisz ostatnia dawke o 21 , a po 1,5h zasypiasz jak niemowle. Szkoda tylko siebie na takie ciagle przyspieszenia.
U mnie totalny brak problemow ze spaniem jest po okolo tyg napierdalania. Tylko, ze zazwyczaj material tez sie konczy i przerwe robie.
A co do tej szkodliwości... Dlaczego uważasz, że palenie vs wciąganie ma mniej skutków ubocznych?
kowalskii pisze:Ile dni waliles?
U mnie totalny brak problemow ze spaniem jest po okolo tyg napierdalania. Tylko, ze zazwyczaj material tez sie konczy i przerwe robie.
hidro pisze:A co do tej szkodliwości... Dlaczego uważasz, że palenie vs wciąganie ma mniej skutków ubocznych?
Tylko wtedy miałem taką niemiłą akcję z wapo, poza tym spoko. Rush jest zajebisty, polecam na zmianę z MPA hehe. Żadnych problemów z uzębieniem nie uświadczyłem, ale na płucach taki dzień grzania odbił się nieprzyjemnie.
Dawki rzędu 50-70mg?? Ja po 10mg sniffem miałem ataki paniki i tachykardię.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe