Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
hidro pisze: Ile mg tak na raz przypalic? stimsy klepie nie czesciej jak raz na 2 tyg..
Albo ukręć sobie zwykłego peta od zera i posyp w jednym miejscu zanim zawiniesz. Tak jest łatwiej. :-)
kowalskii pisze: Po jakim czasie da się zasnąć po spaleniu 50-100mg ?
I tak np. spalając 80mg na 4 razy mogłem zasnąć dopiero po około 5-6h. Chyba, że dopadł zjazd psychiczny to jakoś po 8h. No i im większa tolerancja, tym szybciej zasypiałem.
To jest najlepszy efekt tolerki. Walisz ostatnia dawke o 21 , a po 1,5h zasypiasz jak niemowle. Szkoda tylko siebie na takie ciagle przyspieszenia.
U mnie totalny brak problemow ze spaniem jest po okolo tyg napierdalania. Tylko, ze zazwyczaj material tez sie konczy i przerwe robie.
A co do tej szkodliwości... Dlaczego uważasz, że palenie vs wciąganie ma mniej skutków ubocznych?
kowalskii pisze:Ile dni waliles?
U mnie totalny brak problemow ze spaniem jest po okolo tyg napierdalania. Tylko, ze zazwyczaj material tez sie konczy i przerwe robie.
hidro pisze:A co do tej szkodliwości... Dlaczego uważasz, że palenie vs wciąganie ma mniej skutków ubocznych?
Tylko wtedy miałem taką niemiłą akcję z wapo, poza tym spoko. Rush jest zajebisty, polecam na zmianę z MPA hehe. Żadnych problemów z uzębieniem nie uświadczyłem, ale na płucach taki dzień grzania odbił się nieprzyjemnie.
Dawki rzędu 50-70mg?? Ja po 10mg sniffem miałem ataki paniki i tachykardię.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.