Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
hidro pisze: Ile mg tak na raz przypalic? stimsy klepie nie czesciej jak raz na 2 tyg..
Albo ukręć sobie zwykłego peta od zera i posyp w jednym miejscu zanim zawiniesz. Tak jest łatwiej. :-)
kowalskii pisze: Po jakim czasie da się zasnąć po spaleniu 50-100mg ?
I tak np. spalając 80mg na 4 razy mogłem zasnąć dopiero po około 5-6h. Chyba, że dopadł zjazd psychiczny to jakoś po 8h. No i im większa tolerancja, tym szybciej zasypiałem.
To jest najlepszy efekt tolerki. Walisz ostatnia dawke o 21 , a po 1,5h zasypiasz jak niemowle. Szkoda tylko siebie na takie ciagle przyspieszenia.
U mnie totalny brak problemow ze spaniem jest po okolo tyg napierdalania. Tylko, ze zazwyczaj material tez sie konczy i przerwe robie.
A co do tej szkodliwości... Dlaczego uważasz, że palenie vs wciąganie ma mniej skutków ubocznych?
kowalskii pisze:Ile dni waliles?
U mnie totalny brak problemow ze spaniem jest po okolo tyg napierdalania. Tylko, ze zazwyczaj material tez sie konczy i przerwe robie.
hidro pisze:A co do tej szkodliwości... Dlaczego uważasz, że palenie vs wciąganie ma mniej skutków ubocznych?
Tylko wtedy miałem taką niemiłą akcję z wapo, poza tym spoko. Rush jest zajebisty, polecam na zmianę z MPA hehe. Żadnych problemów z uzębieniem nie uświadczyłem, ale na płucach taki dzień grzania odbił się nieprzyjemnie.
Dawki rzędu 50-70mg?? Ja po 10mg sniffem miałem ataki paniki i tachykardię.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.