Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 261 / 16 / 0
Tyle się naspuszczałam nad twoją sprawą, a ty skupiasz się na niesłusznym przypierdalaniu? Smutne spodnie, smutna percepcja.
br0w4r pisze:
Poproszę o warna
Proszę bardzo. Warna wyślemy pocztą, oczywiście przesyłką Poste Restante (insieme con la merda in una calzino).
muertogatito pisze:
!!!
810 stawek dziennych za to!
  • 1141 / 9 / 0
Cytat skierowany w moją stronę, no ale niech będzie.

@muertogatito - To się nie spuszczaj, jesteś kobietą.

Mam ogólnie w dupie co wszyscy myślą, a wypowiadają się anty tylko cwaniaki co nigdy nie mieli styczności z policją.
Nikt by nie pamiętał, ale jakby pokazali dowody zakupu to już by była inna śpiewka i huj z tego, że za składanie fałszywych zeznań były by tylko zawiasy.

Pozdrowienia ślepa Gienia %-D
  • 261 / 16 / 0
A tak z ciekawości: co masz na myśli pisząc "dowody zakupu"? Brałeś na fakturę?
Rzecz jasna skoro fatygowali się do ciebie, musieli mieć wystarczające dane, aby wiedzieć, że ty to ty i co kupiłeś, choć Zatwardziali Obrońcy Dilera mogli na to nie wpaść. Jestem bardzo ciekawa, jaką konsystencję miałaby ich kupa przy starciu z policją.

A koleżka aptekarz, o ile nie sprzedawał na masę, pewnie dostanie zawiasy i tyle.
br0w4r pisze:

@muertogatito - To się nie spuszczaj, jesteś kobietą.
lecz zbyt płodną, aby posługiwać się jedynie cipką.
  • 402 / 3 / 0
Nie pamiętanie, nie bycie pewnym i zapomnienia
nie jest składaniem fałszywych zeznań . zresztą ty nawet cytowany post z przed kilku dni nie pamiętałes ;) Nie mam nic do Ciebie chłopie, a te rady napisałem bo może ktoś je weźmie do serca i przykładowe taki browar nie dostanie zawiasów bo ktoś przyznał niepotrzebnie ze mu jakaś nadwyżkę GBL sprzedałeś czy Johny Ha za sprzedania typowi resztki Sele do mixu z PEA (to tylko przykłady i nie mają związku z rzeczywistością)
wiewi2@bk.ru
  • 261 / 16 / 0
Nie bierzcie narkotyków. Nie sprzedawajcie narkotyków. Nie będziecie mieć problemów.
  • 402 / 3 / 0
Nie zamawiajcie leków ani niczego na poste restante czy swój adres... czytajcie dział Prawo i krzyczcie Hwdp!
br0w4r pisze:

Pozdrowienia ślepa Gienia %-
Nara twoja stara :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 03 września 2013 przez wiewi2, łącznie zmieniany 1 raz.
wiewi2@bk.ru
  • 261 / 16 / 0
Zamawiajcie na pobliski DOM katechetyczny!
  • 471 / 2 / 0
Z poste restante jest bezprzypałownia szymon hołownia %-D %-D Chyba tylko na jakichś zabitych dechami dziurach spisują numer dowodu, mi się w mieście nigdy nie zdarzyło, tylko zerkają czy imię i nazwisko się zgadza, a i na książeczkę wojskową czasem dają paki, także miałeś browar wyjątkowego niefarta, że do ciebie po tej przesyłeczce trafili.
  • 77 / 4 / 0
FajnieJest pisze:
Dokladnie, kurwa, po chuj sie do czegokolwiek przyznawales? Teraz ten diler bedzie mial przejebane przez ciebie. Gratulacje, zycze ci badtripa.
W sumie nie ma chyba sensu narażać dupy przez internet bo jest 99% szans, że inni się rozjebią, wystarczy jeden i już po dupie.

Pozatym trzeba być na prawdę nieodpowiedzialnym idiotą, żeby dać się namierzyć w sieci i przechowywać dane swoich klientów wiedząc jakie mogą być konsekwencje.

Chociaż z 2 strony szkoda jakiegoś chłopaczka wjebać, szanuj bliźniego swego jak siebie samego i nie karm psa łapczywego chciwego i złego :old:

Ciekawe co ze Snopem...
KOCHAM KOCHAĆ BEZWARUNKOWO! A co Ty o tym sądzisz?
  • 322 / 2 / 0
Dane z dowodu są spisywane tylko przy przesyłce poleconej (tak, PR może być polecona). Natomiast skoro twórca tematu mieszka w małej dziurze, i pewnie jego imię i nazwisko jest jedyne w zasięgu tej poczty, to poprowadziło smutnych panów prosto do niego.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.