Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 261 / 16 / 0
Tyle się naspuszczałam nad twoją sprawą, a ty skupiasz się na niesłusznym przypierdalaniu? Smutne spodnie, smutna percepcja.
br0w4r pisze:
Poproszę o warna
Proszę bardzo. Warna wyślemy pocztą, oczywiście przesyłką Poste Restante (insieme con la merda in una calzino).
muertogatito pisze:
!!!
810 stawek dziennych za to!
  • 1141 / 9 / 0
Cytat skierowany w moją stronę, no ale niech będzie.

@muertogatito - To się nie spuszczaj, jesteś kobietą.

Mam ogólnie w dupie co wszyscy myślą, a wypowiadają się anty tylko cwaniaki co nigdy nie mieli styczności z policją.
Nikt by nie pamiętał, ale jakby pokazali dowody zakupu to już by była inna śpiewka i huj z tego, że za składanie fałszywych zeznań były by tylko zawiasy.

Pozdrowienia ślepa Gienia %-D
  • 261 / 16 / 0
A tak z ciekawości: co masz na myśli pisząc "dowody zakupu"? Brałeś na fakturę?
Rzecz jasna skoro fatygowali się do ciebie, musieli mieć wystarczające dane, aby wiedzieć, że ty to ty i co kupiłeś, choć Zatwardziali Obrońcy Dilera mogli na to nie wpaść. Jestem bardzo ciekawa, jaką konsystencję miałaby ich kupa przy starciu z policją.

A koleżka aptekarz, o ile nie sprzedawał na masę, pewnie dostanie zawiasy i tyle.
br0w4r pisze:

@muertogatito - To się nie spuszczaj, jesteś kobietą.
lecz zbyt płodną, aby posługiwać się jedynie cipką.
  • 402 / 3 / 0
Nie pamiętanie, nie bycie pewnym i zapomnienia
nie jest składaniem fałszywych zeznań . zresztą ty nawet cytowany post z przed kilku dni nie pamiętałes ;) Nie mam nic do Ciebie chłopie, a te rady napisałem bo może ktoś je weźmie do serca i przykładowe taki browar nie dostanie zawiasów bo ktoś przyznał niepotrzebnie ze mu jakaś nadwyżkę GBL sprzedałeś czy Johny Ha za sprzedania typowi resztki Sele do mixu z PEA (to tylko przykłady i nie mają związku z rzeczywistością)
wiewi2@bk.ru
  • 261 / 16 / 0
Nie bierzcie narkotyków. Nie sprzedawajcie narkotyków. Nie będziecie mieć problemów.
  • 402 / 3 / 0
Nie zamawiajcie leków ani niczego na poste restante czy swój adres... czytajcie dział Prawo i krzyczcie Hwdp!
br0w4r pisze:

Pozdrowienia ślepa Gienia %-
Nara twoja stara :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 03 września 2013 przez wiewi2, łącznie zmieniany 1 raz.
wiewi2@bk.ru
  • 261 / 16 / 0
Zamawiajcie na pobliski DOM katechetyczny!
  • 471 / 2 / 0
Z poste restante jest bezprzypałownia szymon hołownia %-D %-D Chyba tylko na jakichś zabitych dechami dziurach spisują numer dowodu, mi się w mieście nigdy nie zdarzyło, tylko zerkają czy imię i nazwisko się zgadza, a i na książeczkę wojskową czasem dają paki, także miałeś browar wyjątkowego niefarta, że do ciebie po tej przesyłeczce trafili.
  • 77 / 4 / 0
FajnieJest pisze:
Dokladnie, kurwa, po chuj sie do czegokolwiek przyznawales? Teraz ten diler bedzie mial przejebane przez ciebie. Gratulacje, zycze ci badtripa.
W sumie nie ma chyba sensu narażać dupy przez internet bo jest 99% szans, że inni się rozjebią, wystarczy jeden i już po dupie.

Pozatym trzeba być na prawdę nieodpowiedzialnym idiotą, żeby dać się namierzyć w sieci i przechowywać dane swoich klientów wiedząc jakie mogą być konsekwencje.

Chociaż z 2 strony szkoda jakiegoś chłopaczka wjebać, szanuj bliźniego swego jak siebie samego i nie karm psa łapczywego chciwego i złego :old:

Ciekawe co ze Snopem...
KOCHAM KOCHAĆ BEZWARUNKOWO! A co Ty o tym sądzisz?
  • 322 / 2 / 0
Dane z dowodu są spisywane tylko przy przesyłce poleconej (tak, PR może być polecona). Natomiast skoro twórca tematu mieszka w małej dziurze, i pewnie jego imię i nazwisko jest jedyne w zasięgu tej poczty, to poprowadziło smutnych panów prosto do niego.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.