Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Przez pentedron ładnych schizów i urojeń się można nabawić...
  • 4807 / 271 / 0
Jak po wszystkich mocnych stymulantach. Nic nowego.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 438 / 6 / 0
Dokładnie , nawet po itensywnej sesji z bufem są, o mefedronie nie wspomnę, bo opisywałem jakieś 3 lata temu swoje paranoje :p
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 247 / 1 / 0
U mnie było tak, że z każdym stymulantem, który poznawałem na początku nawet przy wysokich dawkach nie było jazd. Poznałem bufa, wszystko było ok do czasu, później etkat to samo... pentedronem też się jarałem bo mogłem zjeść 3g w 2/3 dni i nic się specjalnego nie działo nawet przy braku benzo. Teraz każdy z tych stymulantów robi sieke w głowie nawet w niskich dawkach.
  • 1854 / 217 / 37
Wszystko można lecz z ostrożna. Większe przerwy trza robić.
  • 5 / / 0
ja sobie jadłem przez miesjac ponad i teraz robie przerwe miesiąc i git :D wczoraj przez noc jadłem z kolegą. oboje zjedlismy po ponad 2g i niby ten sam pent co za pierwszym razem ale juz słabo kopał. zero. i szoty po 300 walilismy. dopiero z rana jak zajebałem 200 fresh funky dopiero mnie zajebało. i trzymało prez 15 godzin ponad. i na zjezdzie nie miałem zadnego ojebu na łbie. wiec juz powoli sie moj organizm u odparnia na to
  • 223 / 52 / 0
Walnąłem I.V 200mg brak wejścia, poprostu nagle znajdujesz się w innym świecie. 200mg to za dużo. Jest odrealnienie, niepokój, lekka paranoja to wszystko mija z czasem lub po podaniu benzodiazepiny. Do tego szczękościsk, lekka euforia, pobudzenie, skupienie na tym co się robi, pobudzenie, psychofizyczne, wzrost ciśnienia, podniecenie. Jakbym miał to powtórzyć walnął bym 50mg i myślę że nie było by skutków ubocznych, tzn byłyby ale bardzo słabo odczuwalne. Diuretyk. Wymięka przy amfie lub kokainie czy MDMA. (jeżeli w ogóle mieliście kontakt z czystą postacią), myślę że ma słabe właściwości uzależniające.

OCENA 7/10
  • 471 / 2 / 0
A tam chuj, nie ma co się na drobne rozmieniać, trza było od razu pierdolnąć 1000mg I.V., po co się męczyć na tym łez padole. 8-(
  • 48 / 2 / 0
Wzialem z innego source pente ponownie gdzies z 300mg na noc malymi ściechami. Myslalem ze ostatnia jazda byla wywolana ogolnie mizernym dniem. Nic z tych rzeczy. Mialem zmienic pare elementow na laminacie od telefonu to robilem to pol nocy, rano zjechalem jak świniak. Balem sie caly dzien chuj wie czego. Dwa afobamy i dwa cloranxeny dopiero mnie uspokoily. Efekt zblizony do psychozy amfetaminowej, 8 godzin podniesie i patrzysz na cos jak szpak w pizde z wytrzeszczem, a drugie 8 godzin nakopie do dupska tak, ze boisz sie wlasnego cienia. Ogolnie jak dla mnie mizerna substancja, lepiej robilo juz scierwo z ulicy.
  • 1180 / 5 / 0
Drugster
Nie dostałeś drgawek po takim zapodaniu dwu-setki IV?
ODPOWIEDZ
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.