Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1035 / 91 / 0
Ja próbowałem melisy w torebkach i odradzam.
  • 291 / 14 / 0
200 ml mogłoby wystarczyc a jak nie to dodać jeszcze trochę, ale na pewno nie pół litra :D kasy szkoda

Jesli nie chce się rozpuścić to wstawić sloik do łaźni wodnej (samorobka) i podgrzewac mieszając
  • 227 / 5 / 0
^^ Ja podobnie - smak jeszcze by uszedł, ale drobne to takie, sypiące się, ciężko nabijać itp. no i jakieś takie twarde kawałki miałem, co budziło poważne wątpliwości, czy się to jakoś sensownie nasącza. Chyba, że masz jakiś świeży dobry materiał, to ew. możesz dodać do czegoś [ale i tak na końcu wora, znajdziesz samą melisę na dnie ;) ]
  • 4 / / 0
Ja Polecam 50/50 % Marschmallow - damiana + Do tego Aromat tytoniowy z linii owocowej, najlepiej się sprawdza [Mocno pryskamy mieszanke i odstawiamy na ok. 2h w szczelnym pojemniku, suszymy. Gdy Efekty nas nie zadowalają powtarzamy czynność. Pierwsze próby mogą się okazać spalone. Jak robiłem swoją pierwszą mieszankę to mało co to dało. A już kolejne mieszanki bardzo dobre] Aromatyzacja to już dla tych osób które wymagają czegoś więcej od maczanek bo trochę ten proces czasochłonny.

Powodzenia! :-D
  • 2717 / 515 / 0
Testował ktoś olejek eteryczny o zapachu cannabis? Warto?

Wystarczy to dolać do acetonu podczas produkcji? 15 ml na 20g podkładu wystarczy? :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 291 / 14 / 0
Nie warto.. strata pieniędzy. Chyba dużo lepsze są owocowe jakieś ale to zmienia tylko zapach a smak pozostaje
  • 1522 / 73 / 0
Niektóre aromaty do ciasta dają radę w epapierosach, niektóre czyli zawierające w swoim składzie E1520 (glikol propylenowy), te nienadające się są na oleju roślinnym gdyż zapychają elementy efajka. Myślę że do maczanki bardziej nadadzą się te na glikolu gdyż szybciej paruje, toteż nie ma ryzyka że możemy coś maczanką zatłuścić.
E: nie testowałem tego, róbta na własną odpowiedzialność, najlepiej na małych ilościach, nie chcę mieć Waszej maczanki na sumieniu :D
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2071 / 509 / 0
Testował ktoś olejek eteryczny o zapachu cannabis? Warto?
Upewnij się co do składu takiego olejku bo jeśli znajduje się tam alkohol albo jakiś inny dziwny rozpuszczalnik to się prędzej udusisz niż to spalisz.
  • 2717 / 515 / 0
Ok, zapamiętam. Zresztą skoro ktoś napisał, ze nie ma sensu to nie kupuje, bo po co.

Jak najszybciej odparować aceton ze słoika z maczanką w warunkach domowych?
*bez straty mocy.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2013 przez UltraViolence, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1522 / 73 / 0
Rozłóż na płasko w szerokim naczyniu + łaźnia wodna. Na spirycie daje radę w mikrofali, opary acetonu wydają mi się bardziej agresywne, jeśli bardzo Ci się śpieszy to możesz spróbować na małych ilościach wietrząc co parę sekund.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.