Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
howlman pisze:Udało mi się uzyskać jakieś alkaloidy z oliwnika wąskolistnego. Alkaloidy, bo są nierozpuszczalne w wodzie, ale po dodaniu kwasu już się rozpuszczają, wytrącając się po dodaniu zasady. Jedyne alkaloidy wykryte w tej roślinie to właśnie harmalowe. Niestety nie mam jak je przetestować(nie mam DMT i nie planuję mieć). Ze słoika pełnego suchych liści (od mokate porannej 100g, pomimo że to prawie nic nie mówi, podaję ponieważ ich nie ważyłem ...
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... =23583&p=3
uzytkownik pisze:
umei5 pisze:... ive done russian olive multiple times (smoked, tea, vaped, powder) ...
Jeśli tak, to jakie proporcje i dawki?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.