możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy..
Krolik1993 pisze:Tolerancję ciężko zbić, nawet po długiej przerwie szybko wzrasta z powrotem. Ja już doszłam do dawki 1,5 mg, a tak niedawno siedziałam na 0,5 mg, trochę nie dobrze. :(
Krolik, przystopuj. Dosc mocno, bo no offence, ale poszedłbym do tego Twojego lekarza zeby Ci dupe uratowac od uzaleznienia.
Serio - dzis 3 raz kupiłem fajki, wypaliłem z 5 i nie cisnie mnie reka, zeby sobie wyjsc zapalic jeszcze jednego - kupiłem w teorii bo nieco sie nasepiłem ostatnio i chciałem znajomych poczestowac na imprezie zeby od tak było, ze jak sie "zapożyczam" to "oddaje".
I dzieki temu nie uzaleznilem sie od ani jednej mocniejszej uzywki. Pale kiedy jest impreza i mam ochote (teraz np. nie), pije tez kiedy mi sie zachce (do harrego pottera dzis tylko 2 piwka i nieco drinków), mam nadzieje ze z alpra nie przesadze, bo sie konczyc zaczyna :/
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Tilan, ja bym na Twoim miejscu wzięła 2 mg. ;)
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.