Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 513 / 0
U nas było po 40. Wyśmiej gościa który chce za to 80 zł.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1824 / 104 / 20
A 50 zł za gram mefedronu to dużo? Ile kosztuje przeciętnie mefedron w dużych miastach?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2714 / 513 / 0
Zacznijmy od tego, że najprawdopodobniej to nie jest mef tylko jakiś bk (pewnie 3-MMC).

50-60 zł standardowa cena.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1931 / 318 / 0
ketamina 17Ł/1g (wcześniej było po 20, wiec i tak jest alrajt)
DMT Freebase 15 lub 20Ł/250mg
DOB 2.5Ł/1,5mg (papierek, przy 5+)
gut?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 4 / 0
GG Allin pisze:
Ketamina 17Ł/1g (wcześniej było po 20, wiec i tak jest alrajt)
DMT Freebase 15 lub 20Ł/250mg
DOB 2.5Ł/1,5mg (papierek, przy 5+)
gut?
sory za oftop ale gdzie ketamina i DMT tyle kosztuje? w jakim miescie?moze to nie DMT tylko rc jakies??
  • 1824 / 104 / 20
Na moje oko to są ceny w funtach, 20 funtów to jakieś 25 USD(za 250mg)*4=100USD za gram czyli mniej więcej tyle ile zostało podane na pierwszej stronie tego tematu.

Wszyscy podawali cenę DMT w obcych walutach, a ile kosztuje to w Polsce? Kupował ktoś kiedyś w kraju DMT, bo w przeliczeniu na zł wychodzi ponad 300zł, faktycznie aż tyle trzeba wybulić?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 343 / 8 / 0
Skoro według Ciebie 100$ to aż tak dużo za gram DMT to poprostu zrób/wyekstrahuj je sobie sam jak zdołasz... Nie widze problemu
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2013 przez qlimatajox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 499 / 2 / 0
miałem propozycje kupna DMT freebase za 250ziko za 1g, tak więc taka cena jest ok
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2013 przez brutal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 32 / 1 / 0
czy 2 kartoniki LSD za 150 zł to uczciwa/w miarę normalna cena ? (Cena jest za towar i benzynę bo koleś z 50km musi przejechać i bierze za to 60 zł)
  • 1857 / 70 / 80
Za tyle floty możesz nie trzeźwieć przez pare dni a po dwóch kartonach jest ryzyko że sie zawiedziesz, może też sie trafić że to nie będzie LSD... A cena i tak 2razy zbyt wysoka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.