Rano godzina 6:00 dostaję smsa od kumpla, który miał ja u siebie w pokoju;/
"Hej u mnie w kamienicy jest mnóstwo policjantów szukają moich sąsiadów z piętra niżej... Dobijają się do mnie do chaty!!!!"
Znaleźli tylko jednego i...
Myśleli, że drugi ukrył się u niego w mieszkaniu...
Otwiera, ponieważ nie miał innej możliwości(tak sądzę;/)
Wpadają z krzykiem "Na podłogę Ku**!" zaczęli otwierać wszystkie szafy i natknęli się na pomidory!!! 6 krzaków (indoor mix) kwitnących...
Zawinęli go na komisariat:(:(
Całą historię opowiedziała mi dokładnie jego siostra...
ok teraz sprawa...
Był już karany za pobicie i odsiedział swoje, na wolność wyszedł rok temu.
Czuję się odpowiedzialny ja jego nieszczęście, ponieważ była to nasz wspólna uprawa...
Jak sądzicie będzie to tylko dołek, czy od razu na areszt..?
Jestem gotów wziąć na siebie odpowiedzialność, jestem niekarany, ale czy to go uratuje od odpowiedzialności karnej..?
Możliwe, że ten jeden z sąsiadów zacznie strzelać z dupska, ponieważ wiedział, ze tam często przebywam i znam się z nim dobrze...
Jak powinienem Waszym zdaniem postępować..?
Proszę o szybką reakcje
pozdrawiam
A.
dadzą Ci pseudo szanse, na społeczne pseudo"
Ale co ja wogole pierdole... przeciez to Polska. Sory.
Przyjaciela wypuścili po prawie 48h...
Dzisiaj ma rozmowe z prokuratorem, ma poddać się samoukaraniu.
Czyli na bank dozór, monar i jakieś prace społeczne, a może po prostu zawiasy i grzywna:|
Lepsze to niż odsiadka..!
Dziękuję za Wasze opinie:)
Pozdrawiam
Amson
dadzą Ci pseudo szanse, na społeczne pseudo"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.