Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Jan Eth-Cat Drugi pisze:ale kryształy za to się fajnie kruszy
na tym polega zajebistość pentedronu-na kruszeniu jego kryształów
NieZaczynaj pisze:Pente nie jest taki zły...Lubie zajebać kreskę (w sam raz na raz), położyć się na plecach, poczuć jak drętwieje mi podniebienie i zeby po tej stronie po której zajebałem sniffa.
Nie wiem czy mi się wydaje, ale jak waliłem kreskę podskórnie to zwała nie miałem wcale i działanie tak jakby odrobinę lepsze i dłuższe.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jan Eth-Cat Drugi pisze:ale kryształy za to się fajnie kruszy
na tym polega zajebistość pentedronu-na kruszeniu jego kryształów
The Light pisze:Ot siła przyzwyczajeń, też się łapię, że zawsze walę w lewą lub w prawą, nigdy nie dzielę, a przecież wiem, że to mniej ekonomiczne. Teraz jestem już od prawie od 2 miesięcy wolny od tego gówna. Muszę przyznać, że bardzo lubiłem i zapewne nadal lubię ból, który serwuje mi pentedron przy wciąganiu. Słodki ból, a później słodkie podniecenie, które oprócz pentedronu nie daje mi żadna substancja. Cholerstwo ma niesamowity potencjał uzależniający, wystarczy że piszę w tym temacie i już mam ciśnienie, ale dość. Nie będę już się tym upadlał, mimo niesamowitej ochoty, która aż boli..
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jakie jest dawkowanie pentedronu przy zerowej (od roku zero proszków) tolerce ???
Pozdro i z fartem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.