Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
A co do rozmow to normalnie zagadywalem do pielegniarek podczas operacji ;) inaczej to szloby sie zanudzic tam, jak slyszysz jak ci tna piłką i dlutem z mlotkiem cos tam rozlamuja ;)
EDIT: ja mam swoje podejscie ze zawsze moze byc gorzej, obsrany to bym byl jakby to byla operacja na otwartym sercu... A noga? Jak cos spierdola to zawsze mozna znowu polamac i zlozyc od nowa.... Tylko czasu szkoda bo robota w tyle ;)
drobiv pisze: lata praktyki.... Ile razy to sie polewalo z przygotowwnej pukawki rozmawiajac z kims ;)
browar, już miałam takie sytuacje ale bez dreszczyku bo w gronie gdzie było dwóch zaznajomionych z tematem :huh:
na woodstocku polewalam raz po raz, nikt pytaniami mnie nie draznil, ale - to byl woodstock
dzisiaj jak wytrzymalam tak jak wczoraj 4 godziny po obudzeniu sie bez gwalciocha (w ramach oszczedzania towaru kurwa) to juz zaczynalo sie ogromne parcie na fajki, nerwowosc i przyspieszony oddech, a nawet niesamowita sennosc jakas (wtf? nie mialam tego efektu wczesniej przy 'niedoborze' G? czyzby gaba rozwalone?)
Nie wiem jak kiedyś mogłem walić to przez miesiąc na przykład. Bo niedawno waliłem parę dni to przyjemny był tylko dzień pierwszy, później minimalna przyjemność i co najgorsze byłem do niczego, tzn waliłem giebla i ogromna senność mnie tylko dopadała poza fizycznym zaleczeniem drgawek. No walić to i przewalać sie w łóżku bez praktycznie żadnych pozytywów..o nie...hujowaty ten GBL obecnie.
Kiedyś waliem ciągi i do roboty zapierdalałem fizycznej i dobrze szło, z motywacją, dobrym nastrojem i wogóle pozytyw, a zapierdalać trzeba było w upale przy szpadlu, łopacie nie było lekko (bez gbla to nawet robić sie nie chciało) , a z gblem całkiem fajnie się działało zwłaszcza , że robli ze mną inni miłośnicy czyszczenia.
nie zapędzać się proszę! - wawe
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.