Aktualnie to ciężko powiedzieć bo cena dmt raczej się za bardzo nie zmienia jeśli nie zmienią się ceny pewnych roślin i odczynników...
Z reguły gram chodzi 350-450zł. Spotkałem się jakieś dwa lata temu z cenami 250-300zł/g, ale i bywali tacy co chcieli 500, a nawet i ciut więcej złotówek.
W każdym razie moim zdaniem dobra cena za DMT to będzie właśnie w granicach 350-450zł. Choć jeśli ktoś nie tripuje często to i takie 5 stów nie jest tragedią, bo przelicz sobie ile i jakich lotów będzie z tego grama...
UltraViolence pisze:Po ile chodzą plastry fenta w Katowicach?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Pod muzeum na 17'ego listopada :-)
Qedi:
Duże ładne kryształy 4-mec hcl 99% purity (dobra dobra) ilość 25g cena 240 dolarów.
Do przyjęcia??
Prośba o połączenie postów...
Ktoś mi powie czy i jeśli tak to, po ile jest 2C-I na naszym czarnym rynku?
ilości takie standardowe 100mg/250/500/1g?
Oprócz tego potrzebna mi wiedza ile wart jest 1g grubego kryształu 4-MEC na polskiej ziemi...
Był to dość zajebisty mefedronopodobny stuff i za gram takiego fajnego szkła ludzie ile płacą 800-100zł/g?
Mówie tu o czystych odczynnikach , a nie o odpadach po aferze dopalaczowej co krążą w obiegu pewnie do teraz...
Scalono. mrstothet.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.