Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 4024 / 372 / 951
Bielo pisze:
@Ł.K. jesteś pewien że nierównomiernie?
A dlaczego dwie różne substancje sypkie miałyby mieszać się akurat równomiernie?
Jeśli kwestia bardzo Cię interesuje: http://www.kmsios.utp.edu.pl/instrukcje ... szania.pdf
Bielo pisze:
to dosyć często praktykowana procedura aby mieszać substancję właściwą z wypełniaczem przed kapsułkowaniem, kapsułki wypełnione po brzegi są twardsze a wypełniacz często zapobiega zbrylaniu.
Właśnie sam wyłożyłeś, do czego wypełniacza jest sens używać.
  • 34 / / 0
W teorii zamieszczonej w instrukcji do wykonania tego ćwiczenia niestety nie ma wyników jakie to ćwiczenie daje(chyba że coś przeoczyłem), jednakże wydaje się wysoce prawdopodobne żeby istniała możliwość wymieszania substancji z wypełniaczem wystarczająco dokładnie skoro prawie wszystkie tabletki zawierają wypełniacze, a jeżeli dawka terapeutyczna jest niska to wypełniacze mogą stanowić dużą część mieszaniny. Nie sądze aby warunki przemysłowe były niemożliwe do osiągnięcia przy raptem 2g mieszaniny domowymi sposobami. Im mniej wypełniacza tym większe prawdopodobieństwo osiągnięcia zmieszania doskonałego, a nawet zmniejszając ilość wypełniacza o połowę w porównaniu do moich wcześniejszych szacunków dostajemy przy zmieszaniu doskonałym dokładność 1 mg na wadze.
Cały ten sposób warzenia i mieszania jest po prostu do dópy i tyle, roboty w hooy, a i tak będzie źle wymieszane.
sqrczak, szanuję Twoje zdanie jednakże dla kogoś kto odbywa loty raz na tydzień, dwa to 20 minut poświęcone na taką zabawę nie jest jakąś wielką stratą czasu a efekt może być zadowalający. pamiętam ile nerwów kosztowało mnie to na początku, gdy nie potrafiłem odmierzyć odpowiedniej dawki.

Wybaczcie, że piszę o tym bez uprzedniego sprawdzenia tej metody, ale akurat ostatnie zapasy substancji w proszku wykorzystałem i nie miałem możliwości sprawdzenia czy jest to wykonalne, a podyskutować teoretycznie zawsze można i chyba nic złego się nie stanie.
Na niekorzyść tej metody przemawia jeszcze jedna kwestia, czy wypełniacz nie zmniejszy przyswajalności substancji (mniejsza powierzchnia styku nabłonek - substancja) ale chyba przy przejściu przez układ pokarmowy nie stanowi to większego problemu.

Pozdrawiam, M.
psilofarmaceutaer
  • 67 / 4 / 0
4-Aco-DMT , mój ulubiony psychodelik, bardzo mocny trip , wszystko w porządku, kolor w skali ,kolor.
  • 2775 / 39 / 0
Bielo pisze:
pamiętam ile nerwów kosztowało mnie to na początku, gdy nie potrafiłem odmierzyć odpowiedniej dawki.
to sobie trzeba wagę kupić

Jeśli chcesz to wymieszać idealnie to rozpuść 4-aco-dmt w spirytusie, następnie dodaj drugiego prochu, który też się w spirytusie rozpuszcza i później odparuj
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
BrightestStar wagę z dokładnością do 0,001mg? Która nie popsuje się po pół roku? :rolleyes: jeszcze na bank nie napadłem.
szkoda że nie mam węgla aktywnego bo bym spróbował wymieszac z mąką i upewnił się że możliwe jest uzyskanie jednorodnego koloru.
Dzięki za podpowiedź ze spirytusem, wydaje się wykonalna. EOT z mojej strony

Pozdrawiam, M.
psilofarmaceutaer
  • 1358 / 23 / 0
Czy mieliście też tak, że 3-4 lata temu afterglow po homecie był mega przyjemny, a w ostatnim roku na drugi dzień pęka wam głowa i pojawia się nieprzyjemne uczucie podobne do kaca?
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 4807 / 268 / 0
Powinieneś mieć świadomość, że na takie efekty wypływ ma doświadczenie w zażywaniu substancji psychoaktywnych. Myślę, że po prostu coraz gorzej znosisz ćpanie. Kilka lat to szmat czasu, dużo się zmienia w organizmie i raczej nie są to zmiany na lepsze.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1358 / 23 / 0
Hmm, dziwna sprawa trochę, bo raczej nie ćpam dużo, a psychodeliki jadłem 5-6 razy w życiu w przeciągu ostatnich 4 lat, nie biorę niczego w ciągach, a okazjonalnie jem benzodiazepiny i opioidy. Może trochę ma na to wpływ SNRI, które biorę od półtora roku, chociaż 3-4 lata temu też zażywałem tryptaminy na antydepresantach i było wszystko okej - może rzeczywiście organizm już wymęczony jest tym, trzeba będzie zrobić detoks od wenlafaksyny niedługo.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 4807 / 268 / 0
Hmm hmm hmm, czy okazjonalnie już sam przed sobą oceń, sam po sobie widzę, że wrzucanie substancji jak typowy politoksykoman bardzo źle wpływa na działanie psychodelików. One są jak zwierciadło i wyciągają na wierzch aktualny stan ducha. Stąd też nie zgadzam się z obiegową opinią, że pomagają odmienić stan mentalnego skurwienia. Dostrzec to nie znaczy dążyć do zmiany, czasami po prostu łapie się doła i odczuwa fizyczne dolegliwości.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2775 / 39 / 0
Bielo pisze:
BrightestStar wagę z dokładnością do 0,001mg?
Dokładność do 1-go mikrograma nie jest ci potrzebna. Jeśli chodzi natomiast o wagi o teoretycznej czułości 0,001g czyli miligrama, to w wątku o wagach polecałem jedną. Moja ma 3 lata i ma się bardzo dobrze, kosztowała 80zł a jednak można jej zaufać

Everett1992 pisze:
Czy mieliście też tak, że 3-4 lata temu afterglow po homecie był mega przyjemny, a w ostatnim roku na drugi dzień pęka wam głowa i pojawia się nieprzyjemne uczucie podobne do kaca?
Ból głowy to od rozszerzenia się naczyń krwionośnych w głowie po tripie na zasadzie odbicia, są bardziej poszerzone niż przed zażyciem. Pomagają te rzeczy, które je zwężają - np. na mnie doskonale działa litr coli czy kawa
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).