Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 351 / 12 / 0
raczej nie %-D
  • 1343 / 18 / 0
a on wogóle w tej 7,5 jakkolwiek zamula/lekko uspokaja?/jest se jak zombie?
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2013 przez tramadolol, łącznie zmieniany 1 raz.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 351 / 12 / 0
Nie warto tego brać w żadnym celu, jedynie za pierwszym razem naspidowało, następnym razem już tylko zamuliło, ogólnie nie polecam tego całego pipazolu...
  • 1343 / 18 / 0
comandos pisze:
Nie warto tego brać w żadnym celu, jedynie za pierwszym razem naspidowało, następnym razem już tylko zamuliło, ogólnie nie polecam tego całego pipazolu...
czyli dzień zaktywizowania po 7,5, a potem 7,5 muli?
Widziałem rękę jego
[...]
  • 351 / 12 / 0
Ta
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
kurwa, to hujowo. Mi przepisała 15mg tabletki, ale mówiła zebym brał tego ćwiartkę (czyli 3,75mg wrecz). 4zł to nie było dużo, bo nie pozwoli mi wejść na max dawki amitryptyliny i mianseryny, a zadnych neuro nie brałem. Tyle że to mam stosowac nie na jakies schizy, tylko wlasnie ma to mieć działanie aktywizujace.
Spania to juz po amitryptylinie mam nadmiar, wiec jednorazowe zarzucenie ćwiartki moze wogóle czemuś służyć? nie mam schizofrenii, co najwyzej zab. schizotypowe które po czesci ciagne na własne zyczenie
Widziałem rękę jego
[...]
  • 351 / 12 / 0
Czekaj no zaraz zarzuce cwiartke i ci zdam relacje, nie bralem tego 2 dni a przed chwila zarzucilem 200mg serty zeby troche podbic dopamine aaa i jeszcze rano bardzo mocna kawa jesli ma to jakies znaczenie, w tej chwili jestem śpiący, zobaczymy co bedzie po tej cwiartce ;-)

UPDATE:
-Lekkie Pobudzenie
-Akatyzja

:-|

UPDATE 2:

-Idę spać :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
comandos pisze:
Czekaj no zaraz zarzuce cwiartke i ci zdam relacje, nie bralem tego 2 dni a przed chwila zarzucilem 200mg serty zeby troche podbic dopamine aaa i jeszcze rano bardzo mocna kawa jesli ma to jakies znaczenie, w tej chwili jestem śpiący, zobaczymy co bedzie po tej cwiartce ;-)

UPDATE:
-Lekkie Pobudzenie
-Akatyzja

:-|

UPDATE 2:

-Idę spać :rolleyes:
Serty? po co wieksza ilość neuroprzekaźnika, który jest agonista swoich receptorów po dawaniu jego (stricte) antagonisty? Czyli jednak mit ze im mniej neuroleptyku tym bardziej pobudza nie sprawdził sie?
Widziałem rękę jego
[...]
  • 2 / / 0
Czy jest tu ktoś z Wrocławia, komu lekarz przepisał abilify, ale nie na schizofrenie ani CHAD? Może być prywatnie oczywiście.
  • 2 / / 0
Czy jest tu ktoś z Wrocławia,, komu lekarz przepisał abilify, ale nie na schizofrenie ani CHAD? Może być prywatnie oczywiście.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.