Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 285 / 2 / 0
IMO powinieneś najpierw poznać substancję, na spokojnie.
  • 385 / 7 / 0
Pierwszy raz z nietestowanym wcześniej psychodelikiem na ogromnej imprezie z hordą ludzi? Kiepski pomysł, tyle powiem. Zdecydowanie przedtem testy w domu, homet to potężna tryptamina.
  • 1 / / 0
Witam.

Ktoś wie może czy 4-HO-MET w dawce +- 25 mg może być niebezpieczny dla osoby z wirusowym zapaleniem wątroby ? (prawdopodobnie C)
Z tego co wiem, nie jest to rozwinięte stadium, osoba młoda i raczej zdrowa poza tym. To byłaby Jej pierwsza przygoda z psychodelikami, warto ryzykować i serwować komuś bad-trip z obawami o zdrowie organów? :gun:
  • 3206 / 176 / 0
Tripowanie w domu uważam za chujowy, przepraszam, słaby pomysł. Lepiej na łonie natury, w miarę samemu, piknik sobie jakiś zrobić, tudzież spacer po lasach, łąkach. Ale ja zawsze byłem przeciwny tripowaniu w domu. Może to moje osobiste odczucia, w domu tripowałem (poprawka: próbowałem tripować) może dwa razy, i za każdym razem czułem się przytłoczony, tak jakbym miał klaustrofobię. Za innym razem zacząłem w domu, ale nadeszły te klaustrofobiczne objawy, wyszedłem na zewnątrz i poczułem ulgę nie do opisania.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Mi się bardzo dobrze tripuje np. po 4-ACO właśnie w domu - jeżeli ktoś ma porządek, estetyczny pokój i zajęcie (książki, muzyka, przygotowywanie jedzenia i robienie tegoż) to nawet małe ilości są przyjemne. Co do dużych - nie chciałbym przeżywać ciężkiej psychodeli w mieście przy ludziach, a do polanki mam daleko :(
let's go down the waterfall. have ourselves a good time. it's nothing at all
nothing at all
nothing at all
  • 1358 / 23 / 0
Limitbreaker pisze:
Tripowanie w domu uważam za chujowy, przepraszam, słaby pomysł. Lepiej na łonie natury, w miarę samemu, piknik sobie jakiś zrobić, tudzież spacer po lasach, łąkach. Ale ja zawsze byłem przeciwny tripowaniu w domu. Może to moje osobiste odczucia, w domu tripowałem (poprawka: próbowałem tripować) może dwa razy, i za każdym razem czułem się przytłoczony, tak jakbym miał klaustrofobię. Za innym razem zacząłem w domu, ale nadeszły te klaustrofobiczne objawy, wyszedłem na zewnątrz i poczułem ulgę nie do opisania.
Tripowanie w domu po ciemku ma tę zaletę, że możesz skupić się na swoim wnętrzu, a nie na zewnętrznym świecie. Zależy to od preferencji - jeżeli wolisz kontemplować przyrodę, podziwiać kolory natury i nastawiasz się na wizualne bodźce, to jakiś las czy polana są idealne. Natomiast w przypadku bardziej wewnętrznego tripa polecałbym samotny trip w mieszkaniu nocą.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 102 / / 0
ja polecam naprawde przed jakimkolwiek intensywniejszym doświadczeniem spróbować danej substancji "na sucho" w domiu, szczególnie tak mocnej jak tryptamina. ja pierwszy raz wzialem hometa w najgorszej mozliwej scenerii - w klubie - z masa swiatel, glosnej muzyki i obcych ludzi. przezylem bez bad tripa ale bylo sporo nieogaru przez nadmiar bodzcow i zaluje ze nie sprobowalem go wczesniej na spokojnie np. na łonie natury. podobnie moze byc z woodstockiem
  • 42 / / 0
A ja polecam tripa z bliskimi osobami/znajomymi właśnie w domu. Nawet może być parę osób pijących. Tripy nie polegają tylko na rozkminach. Można świetnie się bawić śmiejąc ze znajomymi z głupot jakie nachodzą pod wpływem specyfiku. Oczywiście najlepiej gdy w tle leci muza. Ściany zmieniające kolor pod wpływem nut i te sprawy. Raz miałem samotny peak w piękny dzień właśnie w domu. Puściłem muzę na full, walnąłem się plackiem na dywanie i śmiałem się z tego, że mam tak zajebiście. Naprawdę, muzyka potrafi wprawić w osłupienie przy czymś takim jak 4-Aco. Zwalnianie, przyspieszanie, zniekształcanie... Polecam!
  • 418 / / 0
A ja polecam CO KTO LUBI.
Ω
  • 5299 / 104 / 0
Najlepiej jest spróbować i samemu w domu, i z ludziami w domu i z ludziami poza domem. Wtedy się okaże najlepiej co się najbardziej lubi. Substancja ma potencjał i warto go poszukać
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).