Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 54 / / 0
Ja jestem jakaś dziwna... Piszecie o mocnych wejściach kolejnych dawek pea, a ja żadnych wiekszych skoków - poza poranną porcją - nie odczuwam. Dodam tylko, że u mnie poranna porcja to 100mg, kolejne (średnio co 3h) są po 50mg. Oczywiście, dorzutka po jakimś (różnym) czasie podbija stymulacje, ale jest to na tyle subtelne, że w ujęciu dobowym działanie miksu określiłabym jako mocne i jednocześnie raczej stabilne.

Kolejna fajna sprawa... Wczoraj ostatnią pea wrzuciłam o 16. Po północy nadal czułam się podtuningowana... Sporo delikatniej, ale jednak niezaprzeczalnie podkręcona. :nuts:
  • 448 / 14 / 0
@wooow12, sama sobie odpowiedziałaś w napisanym poście ;) Logicznym jest, że inhibicja mao z czasem słabnie, dlatego kolejne dawki pea zwykle bierze się większe od pierwszej, nie odwrotnie. Zresztą opisywany przez Ciebie efekt jest optymalny, jak sądzę :)

Jeśli chcesz poczuć skok, spróbuj wrzucić 150mg po 4h od pierwszej porcji, a po kolejnych czterech 200mg.
Ogólnie odczucie działania tego miksu jest bardzo indywidualne, więc trzeba odrobinkę poeksperymentować, aby dojść do oczekiwanego efektu.
  • 1481 / 197 / 0
Wszystko zależy od wydajności Twoich enzymów MAO i dawek sele. Niektórzy po 5-10 mg mają wielogodzinne działanie (np. 6-8 h) PEA, niektóry mają wtedy tylko godzinę i albo trzeba dodatkowo blokować MAO, albo robić to częściej (dorzutki sele).

Także jak najbardziej jest to możliwe :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 168 / 3 / 0
@Tyler, z tego co pamiętam jedziesz 6 miesięcy na sele+pea, a potem przechodzisz na MPH. Powodem ku temu jest wzrost tolerancji czy coś innego?
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1481 / 197 / 0
Po pierwsze to pół roku nawet na najlepszym stymulancie w końcu się nudzi, bo działanie codziennie jest takie same, no może przy MPH trzeba lekko zwiększać dawki. Po drugie odpoczywam od MPH faktycznie, a po trzecie nie mam zapasu MPH i często mi się kończy :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 415 / 4 / 0
Tyler Durden pisze:
Po pierwsze to pół roku nawet na najlepszym stymulancie w końcu się nudzi
Najlepszym tego przykładem są ludzie wjebani w meth...
Rosnąć.
Zwiększać się.
Wybuchać!
  • 1481 / 197 / 0
Ja nie mówię o ćpaniu dla efektów euforycznych, które pewnie mogą być cały czas fajne, tylko stymulacja dla lepszego ogarniania, tutaj zawsze przydaje się zmienność i odświeżenie.
  • 1 / / 0
Hej,
zachęcony wieloma pozytywnymi komentarzami odnośnie wyżej wymienionego stacku,postanowiłem sam go wypróbować. Rano wrzucam 5 mg podjęzykowo selegiliny z dodatkiem omega 3 (wyczytałem, że to zwiększa biodostępność sele)+ 2,5 mg oralnie, potem zjadam śniadanie i PEA (mam preparat ONYX -http://www.sfd.pl/sklep/Fire_Snake_ONYX_-opis28514.html) rozpuszczam go 100 ml ciepłej wody i wypijam około połowy z tego na jedną porcję. I tu pojawia się problem, czuję tylko delikatny wjazd na serce(ale to zaleczam potasem 2-3 tabletki asparaginianu i żeń-szeniem z OLimpu), natomiast brak euforii, motywacji do działania,a przede wszystkim opisanego w jakimś poście clear head- przeciwnie ciągle towarzyszy mi tak jakby ucisk w głowie, ciężkość mózgu. Nie wiem czy jest to wina zle dobranej dawki sele czy zbyt niskich ilości PEA. Dodam, że odżywiam się dość zdrowo, posiłki spożywam regularnie.
Uwaga! Użytkownik hill25 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1481 / 197 / 0
Najpierw zaopatrz się w potas, np. Asparaginian Extra.

Walnij sele samo 5 mg podjęzykowo, potem śniadanie i np. 2 tabletki asparaginianu na start. Potem walnij całą kapsułkę ONYX do żołąda, nie pierdol się jak nie kopnęło wcześniej, najwyżej 150 mg będzie lekko zbyt mocno euforycznie, ale taka dawka jeszcze nie gwarantuje nieprzyjemnych efektów (250 wzwyż już może).
  • 137 / 5 / 0
Witam,

Czy mix nada się dla osób które mają dość sporą przygodę z amf (ok 6 miesięczny ciąg, teraz jakieś 1.5 miesiąca spokoju) ?
Podziała to w ogóle na mnie, czy może poczekać jeszcze kilka tygodni ?
Druga sprawa to Segan, rodzinny da mi receptę na ten specyfik ? Da radę to zamówić np. w czechach (podobnie jak piracetam, jeśli tak, to jak się ten lek nazywa u naszych sąsiadów ? ).

Dzięki za odpowiedzi.
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.