Ogółem do 50mg to jest normalnie. Jedynie źrenice duże. Za to powyżej 60mg już wchodzi banan na twarz i zostaje na najbliższe 3h. :-D
Mam przed sobą właśnie premierę. (może prapremierę :)
Jakieś ostrzeżenia?
Czy może wg Was - jeśli ktoś ma emiryczne dane, - podbić dawno oralnie potraktowany 3,4-m --
np. podbić feeling na sens albo podbić coś w złym kierunku..
pozdrawiam
nm
Albo nizsze daweczki ? Ma byc fajnie bez oczopląsu czy mielenia ryjem
Keju opisz bardziej profesjonalnie jej zachowanie i wyglad :D
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
ile dmaru przyjąłeś?
@edit:
Jak tak teraz myślę to wszystko w sumie powinno zdać egzamin, twoja decyzja.
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.