Ogółem do 50mg to jest normalnie. Jedynie źrenice duże. Za to powyżej 60mg już wchodzi banan na twarz i zostaje na najbliższe 3h. :-D
Mam przed sobą właśnie premierę. (może prapremierę :)
Jakieś ostrzeżenia?
Czy może wg Was - jeśli ktoś ma emiryczne dane, - podbić dawno oralnie potraktowany 3,4-m --
np. podbić feeling na sens albo podbić coś w złym kierunku..
pozdrawiam
nm
Albo nizsze daweczki ? Ma byc fajnie bez oczopląsu czy mielenia ryjem
Keju opisz bardziej profesjonalnie jej zachowanie i wyglad :D
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
ile dmaru przyjąłeś?
@edit:
Jak tak teraz myślę to wszystko w sumie powinno zdać egzamin, twoja decyzja.
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.