psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Jest porównywalne do am-ki pierdolnięciem, mocą, szybkim wejściem, ale faza jest inna. Pozytywniejsza i - tak jak to napisałeś - "bardziej rozkminkowa".
16 lip 2013, o 12:03, scalono | 13 |
Mocne i długie rozkminy,przyjemnie się muzyki słucha tak jak by na pierwszym planie byly te dodatkowy glosy w piosence , długo trzyma mnie trzyma 1,5h po czym schodzi w 15 minut i jest dość wydajny z 1g zrobiłem 30 g maczanki po czym wiadro rozwala system .. polecam .
PS:
Miałem taki schemat ze z słuchawkami na uszach widziałem klub w przedpokoju i tańczyłem :diabolic: :diabolic: :yay: :yay:
Pisz po polsku
| 13 |
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
psychedelic76 pisze:przynajmniej u mnie ma duży potencjał uzależniający... palę go dużo i często.
Na mnie działa dosyć długo 1,5 h około, a juz po 25 min mam ochotę dopalic, sypie dużo. Narazie więc go nie zamawiam bo takie palenie nie ma sensu.
Trzeba dopisać ten kanna do CV. :D
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.