Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
I tu pojawia się pytanie do was. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego mam taką nietypową i uciążliwą przypadłość i czy ktokolwiek też tak ma? W jaki sposób skutecznie przeciwdziałać (co w takim wypadku może podbić fazę)? Próbowałem ziołem i naprawdę mocno podbija, ale wtedy 2 fazy nakładały się na siebie, a jednak wolę czystą, tryptaminową. Co do przyjęcia i.v. to odpada, bo nie chcę przekraczać tej granicy, tym bardziej, że używam opioidów i obiecałem sobie, że w żyłę sobie nie dam.
qarhodron pisze: to odpada, bo nie chcę przekraczać tej granicy, tym bardziej, że używam opioidów i obiecałem sobie, że w żyłę sobie nie dam.
pewnie bs ma rację, coś z metabolizmem masz i może inhibitory by ci pomogły
Japierdolę, jak można być takim jełopem...
Co do podatności - jeśli wykluczasz przyjmowanie przez siebie antydepresantów (inhibitory wychwytu zwrotnego neuroprzekaźników, TLPD, benzosy) w pożywieniu/napojach/suplementacji to ja nie mam pomysłu; BS dobrze radzi z iMAO i to chyba jedyna rada
Spróbuj miksu z DXM o ile go lubisz, jak zostałem poddany dożyłkom na działajacym dexie opadła mi kompletnie kopara, miałem zdecydowanie bardzo grubo ale jeszcze w górnej granicy optimum. Niezłe zaskoczenie, którego nie przewidywałem, mimo że wiedziałem o tym, że dex wzmacnia działanie wielu substancji. Wzmacnia i modyfikuje.
Dexa nie wolno łączyć z MAO-A/B !!
Zakładając
Zastanawiałem się nad przyczyną. Co sądzicie o mojej teorii, o rosnącej w niesamowitym tempie tolerancji? Wstrzykuję w mięsień - tryptamina powoli dostaje się do mózgu, który natychmiast wytwarza kosmiczną tolerkę, nim faza zdąży się rozkręcić. Wstrzykuję w żyłę - mózg nie ma czasu na wytworzenie tolerki, całość zbyt szybko się tam dostaje, przez co robi mnie naprawdę mocno.
Poeksperymentuj, może Twoje próby pozwolą rozwiązać ten problem innym osobom, które również go mają :-)
A może tryptaminy pomogą same od siebie z bólem migrenowym i zostanie on zniwelowany? Swoją drogą, ciekawe czy jest taka możliwość w ogóle... Leczenie migreny tryptaminami psychoaktywnymi
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.