Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
Nie macie wrażenia, że do ćpania zabierają się w większości chujowe, brzydkie albo przeciętne osoby? Czasem zdarzy się jakiś wygryw, który jest atrakcyjny i wpierdolił się w ćpanie bo myślał, że to hehe fajne czy coź. Większość ćpunów jakie obczaiłem na fb to jednak chujowe ryje, jest trochę jakby ładnych ćpunek, ale to mało i jak już jest ruchable to i tak ma jakieś defekty typu kanciasta szczęka, przyduży nos albo "to dziwne coś w twarzy".
Jakie są wasze spostrzeżenia, ćpuny?
inb4 nie gadamy tutaj o osiedlowych sebkach wjebanych w gandzię

btw zabawne jest to, że głównie przez filmy, książki itp. kojarzyłem typowego ćpuna z przystojnym wygrywem, który zagubił się w życiu :-/
Uwaga! Użytkownik internet jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Pierdolisz :D ja może najpiękniejszy nie jestem, ale chujowy, przeciętny i brzydki też na pewno nie. Moi koledzy i koleżanki też :) jeśli za osoby atrakcyjne uważasz typowo bananową młodzież (SWAG, YOLO, GÓWNO) to się nie dziw, że nie ćpają, bo w większości to pizdy i pozerzy, żyjący w złotej klatce :P
  • 3127 / 27 / 0
Nie mierz swoją miarą :) Kilka najbardziej pociągających kobiet, jakie poznałem, są mniej lub bardziej ćpunkami. Z jedną z nich jestem w związku. Co do facetów, to po wielu znajomych w ogóle nie widać, że mają z tematem coś wspólnego. Standardowo, stereotypy, stereotypy, stereotypy.
High, how are you?
  • 1931 / 318 / 0
O, dopiero u dwu osób butthurt
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / 8 / 0
To był mój pierwotny powód dla szukania pocieszenia w narkotykach. Kompleksy. A później to wiadomo, nie trzeba powodu. ;)

Autorze tematu, jak już założyłeś ten temat to może odnieś to do siebie, a nie tylko oceniasz ludzi na fejsie.
Luk.low@interia.pl
  • 42 / / 0
mam brzydki ryjec i też ćpam żeby o tym zapomnieć i stłumić dokuczliwy brak kobiety
jestem pizdą kuwra
brzydką ćpuńską pizdą
w dodatku biedno i głupio : |

gówno
Uwaga! Użytkownik internet jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
liczy się wnętrze kurwo
  • 4024 / 375 / 953
O, dobry bajer na start znajomości, zwłaszcza gdy ma się brzydki ryjec.
  • 62 / / 0
Autor ma na pewno rację w pewnym stopniu: jak ktoś nie jest szczęśliwy w swojej codzienności to znacznie częściej szuka odskoczni. Proste, że mniej szczęśliwi (statystycznie ofc) są ludzie co mają
jakieś defekty typu kanciasta szczęka, przyduży nos albo "to dziwne coś w twarzy".
:)

Nie oznacza to, że jedyn powodem ćpania jest bycie brzydkim czy odrzucenie społeczne, ale mogą byc katalizatorem.
  • 152 / 7 / 0
Ja ćpie, bo mam za fajnie w zyciu. Jestę przystojny, mam kase którą zarabiam SAM i nie narzekam. Rownowaga musi byc zachowana.

Jeden lubi pojezdzic rowerem po lesie, drugi skoki na spadochronie, a trzeci cpanie.
Uwaga! Użytkownik Chomik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.