Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
vaerisu pisze: W ogóle, możliwa po pencie wazokonstrykcja?
lemonhokej1 pisze:Bardzo możliwa. Poprzez podanie dłoni często jestem w stanie wyczuć czy mój znajomy jest pod wpływem jakiegoś środka.vaerisu pisze: W ogóle, możliwa po pencie wazokonstrykcja?
Jak ja mam wazo to ją zbijam i wtedy też byś nie wyczuł, ale po temperaturze, tętnie i zachowaniu już na pewno (jeśli siedzisz w temacie, bo jeśli nie to nikt się nie zorientuje po mnie).
Tyler Durden pisze:To akurat kiepski sposób
Dlatego napisałem mój znajomy. Często także ludzie pod wpływem mają lekko spocone dłonie.
Tyler Durden pisze:Jak ja mam wazo to ją zbijam
A co do jakości penty, to sam nie wiem, czy to rzeczywiście sort, czy może działa to podobnie jak dragi z innych rodzin, gdzie po pierwszych paru przyjęciach profil działania trochę się zmienia, z reguły na odrobinę mniej satysfakcjonujący.
Zduty pisze:Czy zmniejszenie ilości spożywanej soli to przypadkiem niepierwsza rzecz zalecana ludziom z nadciśnieniem i innymi problemami układu krążenia? Już sam nie wiem, chyba wolałbym zrezygnować z nawodnienia na rzecz serducha, bo ono przeżywa zabawę z pentą bardziej niż reszta organizmu.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?